کلاهبرداری ۳۰ هزار دلاری استریمر جوان در حوزهی ارز دیجیتال باعث شد ماجرای جالبی رخ دهد.
به گزارش خبرآنلاین، یک استریمر ۱۳ ساله میمکوینی به نام کوانت (Quant) را طراحی کرد و جامعهی ارزهای دیجیتال پس از کلاهبرداری او از سرمایهگذاران، متوجه این موضوع شد.
کلاهبرداری استریمر جوان اوایل این هفته در جریان لایو استریم رخ داد. پسر جوان در ویدیوی خود با خوشحالی در حال تماشای افزایش قیمت میمکوینش بود که ناگهان کل سهم خود را به ارزش ۳۰ هزار دلار فروخت و به مخاطبان بیاحترامی کرد. این اقدام باعث سقوط ناگهانی قیمت کوین او شد.
به نقل از زومیت، طبق گزارشها، سازندهی میمکوین Quant، استریمر ۱۳ سالهای است که پس از وایرالشدن پستی در پلتفرم ایکس به شهرت رسید. در این پست، تصویر یک گوشی برای نمایش سود منتشر و در آن نوشته شده بود: «قبل از مدرسه دو هزار دلار به جیب زدم.»
پس از راهاندازی توکن Quant در لایو استریم، سرمایهگذاریها بهسرعت به این ارز دیجیتال سرازیر شد؛ اما سازندهی توکن بهطور ناگهانی سرمایهی خود را از میم کوین بیرون کشید و شرایط خیلی زود پیچیده شد.
اعضای جامعهی ارزهای دیجیتال بهدنبال راههایی برای انتقامگیری از استریمر ۱۳ ساله بودند، بنابراین آنها شروع به تزریق پول بیشتر به توکن Quant کردند که اگر نوجوان به دارایی خود دست نمیزد، سهم او را به بیش از ۱ میلیون دلار میرساند. براساس اعلام Decrypt، هویت و خانواده، نام، آدرس و مدرسهی این استریمر فاش و در فضای اینترنت بهاشتراک گذاشته شد.
براساس برخی گزارشها، تریدرها با استفاده از تصاویر بهدستآمده از اعضای خانوادهی استریمر جوان، توکنهای جدیدی ایجاد کردند. این اتفاق فقط نمونهای از روندهای خطرناک دنیای کریپتو را نشان میدهد. درواقع برخی سازندگان میمکوینها با استفاده از لایو استریمها و شیرینکاریهای عجیبوغریب، احساسات سرمایهگذاران را به بازی میگیرند و از آنها کلاهبرداری میکنند.
۵۸۵۸
ایلان ماسک در حملهای تند و جنجالی به بیل گیتس، با اشاره به ارتباطش با جفری اپستین، او را به نداشتن صلاحیت اخلاقی برای اظهارنظر درباره کودکان متهم کرد.
بر اساس آخرین اعلام مرکز ثبت دامنه کشوری، تاکنون یک میلیون و ۷۰۴ هزار و ۲۹ دامنه فعال فارسی به ثبت رسیده که در این میان پسوند داتآیآر (ir.) بیشترین دامنه فعال را دارد.
در روزهای گذشته، دهها کارمند مایکروسافت از مسدود شدن ایمیلهایی خبر دادند که حاوی واژگان «فلسطین»، «غزه» یا «نسلکشی» هستند. این اقدام، در بحبوحه اعتراضات داخلی علیه قراردادهای مایکروسافت با دولت اسرائیل، به یکی از جنجالیترین تصمیمات اخیر این غول فناوری تبدیل شده است.
محصولاتی که بیش از ۵ سال از عرضه آنها به بازار گذشته باشد به لیست محصولات قدیمی اپل اضافه میشوند.
Δ