مدیر مرکز تخصصی حوزوی مطالعات دین و فضای مجازی از فراخوان ثبت نام رشته تخصصی حوزوی «مطالعات دین و فضای مجازی» در سطوح ۳ و ۴ حوزه تا ۱۴ دیماه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش ایسنا، حجت الاسلام حبیب داستانی بنیسی، امروز ۳ دیماه در نشست خبری «رشته حوزوی مطالعات دین و فضای مجازی» که در خبرگزاری حوزه برگزار شد، اظهار کرد: رشته تخصصی جدید «مطالعات دین و فضای مجازی» بنابر اقتضائات و نیازمندیهای حوزههای علمیه به بحث هوش مصنوعی و فضای مجازی، به سایر رشتههای تخصصی اضافه شده و با دو رویکرد دانشی و مهارتی در سطح ۳ با ۸ گرایش و سطح با ۴ گرایش همچون بازی یارانهای و هوش مصنوعی از میان برادران اقدام به جذب دانش پژوه می کند.
مدیر مرکز تخصصی مطالعات دین و فضای مجازی ادامه داد: از زمان ثبت نام استقبال خوبی از سوی خواهران و برادران شده است. برای داوطلبان مصاحبهای با حضور کارشناسان این رشته انجام می شود و پس از آن پذیرفته خواهند شد.
وی با اشاره به نحوه ثبت نام رشته تخصصی حوزوی «مطالعات دین و فضای مجازی»، اعلام کرد: علاقمندان میتوانند تا ۱۴ دیماه از طریق مراجعه به سامانه نجاح، تماس تلفنی با مرکز مدیریت بخش رشتههای تخصصی و مراجعه حضوری به معاونت آموزش حوزههای علمیه (بخش رشتههای تخصصی) اقدام به نام نویسی کنند.
مدیر مرکز تخصصی حوزوی «مطالعات دین و فضای مجازی» با بیان این که این رشته تازه تأسیس است و به تصویب شورای عالی حوزههای علمیه رسیده است، اضافه کرد: با توجه به اهمیت ویژه مطالعات دین و فضای مجازی تلاش بر این شد تا ترم اول این رشته اواسط بهمن ماه در قم و در مجتمع حوزوی شهید صدوقی(ره) آغاز شود.
داستانی بنیسی گفت: برای کسانی که میخواهند در این رشته ثبت نام کنند بعد از فارغ التحصیلی مزایایی از جمله بهرهمندی از آزمایشگاه تخصصی این مرکز، معرفی به مراکز دانشگاهی، فرهنگی و تبلیغی، بهره مندی از اساتید معتبر و شناخته شده در این رشته تخصصی و بهره مندی از مزایای ویژه علمی و پژوهشی در نظر گرفته شده است.
مدیر مرکز تخصصی حوزوی مطالعات دین و فضای مجازی گفت: برای سال دوم شرایط مرکز و جذب بهتر میشود و میتوانیم اتفاقات را با حضور حداکثری طلاب رقم بزنیم. این رشته در حال حاضر برای برادران تعریف شده و در آینده نزدیک و با همکاری مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران بتوانیم شاهد حضور خواهران طلبه با توجه به نیازهای مهارتی در این رشته باشیم.
۲۲۷۲۲۷
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ