در حالی که نظرات درباره چیپست گلکسی اس ۲۵ سامسونگ ضد و نقیض هستند، منبعی قابل اعتماد تراشه Galaxy S۲۵ را فاش کرده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش گجتنیوز، با نزدیکتر شدن به زمان عرضه سامسونگ S۲۵، منابع جزئیات مختلفی را درباره آن افشا میکنند؛ ولی چیپست این گوشی سامسونگ طی چند ماه اخیر محل اختلاف بود. بعد از اینکه سامسونگ در گزارش مالی اخیر خود به صراحت از اگزینوس ۲۵۰۰ نام برد، انتظار میرفت که این چیپ در سری گلکسی S۲۵ به کار گرفته شود. گزارشی جدید اما حاکی از این است که همه نسخههای این سری در سراسر جهان از اسنپدراگون ۸ الیت، چیپست تازهمعرفیشده کوالکام، بهره خواهند برد.
حضور «تیام رو» (TM Roh)، مدیر بخش موبایل سامسونگ، در رویداد معرفی اسنپدراگون ۸ الیت باعث گمانهزنی درباره استفاده از این تراشه در گلکسی اس ۲۵ شد. بهتازگی «آیس یونیورس» (Ice Universe)، افشاگر معروف هم ادعا کرد که اس ۲۵، اس ۲۵ پلاس و اس ۲۵ اولترا همه با اسنپدراگون ۸ الیت در سطح جهان عرضه خواهند شد.
آیس یونیورس همچنین اشاره کرد که چیپستهای اگزینوس ۲۵۰۰ و مدیاتک ۹۴۰۰ در هیچکدام از نسخههای سری پرچمدار جدید سامسونگ به کار گرفته نمیشوند. برای آن دسته از طرفداران سامسونگ که انتظظار داشتند S۲۵ به چیپست کوالکام مجهز باشد، این خبر خوشایندی است. البته از آنجا که صرفاً در حد گزارش است، نمیتوان نسبت به آن مطمئن بود.
سامسونگ در سال ۲۰۲۴ نسخههای معمولی و پلاس گلکسی S۲۴ را با چیپست اگزینوس ۲۴۰۰ در همه مناطق بهجز آمریکا، کانادا و چین عرضه کرد. نسخه اولترا هم در اقصی نقاط جهان با اسنپدراگون ۸ نسل ۳ در دسترس قرار گرفت. اگزینوس ۲۴۰۰ با اینکه پیشرفتی چشمگیر را نسبت به نسل قبل خود تجربه کرده بود، کماکان به سطح چیپستهای رقیب از کوالکام، مدیاتک و اپل نمیرسید.
انتظار میرفت اگزینوس ۲۵۰۰ بهخاطر فناوری تولید ۳ نانومتری نسل دومی و نسل جدید هستههای سیپییو ARM، پیشرفت عظیم دیگری را به خود ببیند. با وجود این، شنیدهها حکایت از این دارند که سامسونگ نمیتواند این چیپ را به تعداد کافی با کیفیت مطلوب تولید کند و از بهکارگیری آن در گلکسی اس ۲۵ منصرف شده است.
تستها نشان میدهند که اسنپدراگون ۸ الیت، چیپست گلکسی S۲۵، سرعت بهشدت بالایی دارد. سرعت واحد پردازنده یا سیپییو این چیپ تقریباً به A۱۸ پرو، چیپ پرچمدار اپل، میرسد. واحد گرافیکی یا جیپییو آن حتی از A۱۸ پرو سریعتر و کممصرفتر است.
۲۲۷۲۲۷
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ