معاون علمی رئیسجمهور ضمن تشریح حکم پزشکیان برای سازمان ملی هوش مصنوعی گفت این سازمان نهتنها از ذیل معاونت علمی خارج نشده بلکه در عالیترین سطح حاکمیتی به فعالیت خود ادامه خواهد داد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، معاون علمی رئیسجمهور در خصوص حکم جدید پزشکیان برای سازمان هوش مصنوعی گفت:«رئیسجمهور در حکمی ریاست سازمان ملی هوش مصنوعی و شورای راهبردی آن را به آقای دکتر محمدرضا عارف، معاون اول رئیسجمهور تفویض کردند.»
در این حکم، همچنین معاون علمی رئیسجمهور بهعنوان دبیر سازمان ملی هوش مصنوعی و جانشین رئیس منصوب شد.
وی در خصوص برنامههای پیش روی این سازمان گفت:«اجرای برنامه جامع اقدام ملی مشترک برای هوش مصنوعی و شکلدهی تأسیس و اساسنامه سازمان ملی هوش مصنوعی توسط آقای دکتر عارف و بنده در دستور کار قراردارد.»
افشین تصریح کرد:«بدین ترتیب نهتنها سازمان ملی هوش مصنوعی از ذیل معاونت علمی خارج نشده است بلکه در عالیترین سطح حاکمیتی به فعالیت خود ادامه خواهد داد.»
گفتنی است در دولت قبل سید ابراهیم رئیسی در حکمی به معاون علمی خود دستور تشکیل شورای ملی راهبری و مرکز ملی هوش مصنوعی را داده و وی را مسئول تشکیل این شورا کرده بود. این سازمان که قراربود در خردادماه افتتاح شود به دلیل شهادت رئیسجمهور، به تعویق افتاد و در نهایت در 19 تیرماه سال جاری با حضور محمد مخبر سرپرست سابق ریاستجمهوری و روحالله دهقانی فیروزآبادی معاون سابق علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور افتتاح شد.
در حکم تأسیس شورای ملی راهبری هوش مصنوعی،ریاست این شورا با رئیسجمهور یا معاون علمی وی است و دبیر شورا و رئیس مرکز ملی هوش مصنوعی هم به پیشنهاد معاون علمی و با حکم رئیس جمهور تعیین میشود.
۳۲۳
معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا، با بیان اینکه بومیسازی فناوری سایبری یک ضرورت است، بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
Δ