بهلطف نخستین رندرهای وانپلاس اوپن ۲، میتوانیم نگاهی به طراحی احتمالی جدیدترین گوشی تاشدنی وانپلاس داشته باشیم. پیشتر شایعات گوناگونی در مورد این گوشی و همتایش، اوپو فایند N5، شنیده بودیم.
به گزارش خبرآنلاین، در نگاه اول، Open 2 شباهت زیادی به Open دارد، اما تفاوتهای مهمی مشاهده میشود. بهنظر میرسد وانپلاس میخواهد ماژول دوربین دایرهای بزرگ عقب را حفظ کند و به آن ظاهر مدرنتری ببخشد. چینش دوربینها در داخل تغییر کرده؛ به طوری که اکنون سه دوربین در نیمدایرهی بالایی قرار دارند و لوگو Hasselblad در پایین قرار گرفته است.
در رندرها برخلاف بدنهی پشتی تختتر اوپن، میتوانیم اوپن ۲ را با لبههای منحنیتر ببینیم. باید توجه داشت که رندرها بر اساس نمونهی اولیه تهیه شدهاند و وجود تفاوت در محصول نهایی نباید تعجبآور باشد.
به نقل زومیت، بهنظر نمیرسد در حالت بازشده، اوپن ۲ تفاوت چندانی با نسل قبل داشته باشد. گفته میشود تاشدنی جدید وانپلاس در حالت کلی بزرگتر و باریکتر است و ضخامتش در حالت بسته به کمتر از ۱۰ میلیمتر میرسد.
احتمالا وان پلاس اوپن ۲ صفحهنمایش اصلی هشت اینچی 2K LTPO با نرخ نوسازی ۱۲۰ و صفحهنمایش خارجی ۶٫۴ اینچی خواهد داشت.
باید انتظار داشته باشیم که گوشی تاشدنی جدید وانپلاس به تراشهی اسنپدراگون ۸ الیت و حداکثر ۱۶ گیگابایت رم و یک ترابایت فضای ذخیرهسازی مجهز باشد. پنل پشتی احتمالا از سه دوربین ۵۰ مگاپیکسلی میزبانی خواهد کرد و دوربینهای سلفی حسگر ۳۲ و ۲۰ مگاپیکسلی خواهند داشت.
ویژگیهای احتمالی قابل توجه دیگر در وانپلاس اوپن ۲ شامل درجهی حفاظت IPX8 (در مقایسه با درجهی حفاظت IPX4 در Open)، باتری ۵۹۰۰ میلیآمپرساعتی، شارژ بیسیم ۵۰ وات و شارژ سیمی ۸۰ وات میشود. جدیدترین گوشی وان پلاس با رابط کاربری Oxygen OS 15 و سیستمعامل اندروید ۱۵ عرضه خواهد شد.
طبق شنیدهها وانپلاس اوپن ۲ در اوایل سال ۲۰۲۵ در چین عرضه میشود و در سه ماههی اول ۲۰۲۵ راهی بازار جهانی خواهد شد. وانپلاس اوپن ۲ با توجه به مشخصات احتمالیاش با گلکسی زد فولد ۷ به رقابت خواهد پرداخت.
۵۸۵۸
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ