قابلیتهای هوش مصنوعی Apple Intelligence هفته آینده در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، اپل پیش از اینکه هفته آینده قابلیتهای هوش مصنوعی Apple Intelligence را در دسترس عموم قرار دهد، اعلامکرده که محققان امنیتی در صورت پیداکردن آسیبپذیریهای امنیتی اپل اینتلیجنس تا یک میلیون دلار دستمزد دریافت خواهند کرد.
غول سازنده آیفون که هفته آینده میخواهد iOS ۱۸.۱ دارای بخشی از قابلیتهای اپل اینتلیجنس را منتشر کند، در پستی از وبلاگ امنیتی اپل، برنامهای را برای کشف آسیبپذیریهای پلتفرم Private Cloud Compute یا PCC خود معرفی کرده است. این شرکت درباره پلتفرم خود نوشته است:«Private Cloud Compute درخواستهای محاسباتی پیچیده اپل اینتلیجنس را انجام میدهد و درعینحال حفاظتهای امنیتی و حریمخصوصی پیشگامانهای را ارائه میکند.»
اپل میگوید در صورتی که یک محقق بتواند از راه دور کدهای مخرب خود را روی سرورهای Private Cloud Compute اجرا کند، جایزهای حداکثر یک میلیون دلاری دریافت میکند. همچنین اگر روشی برای استخراج اطلاعات حساس کاربران یا درخواستهایی که به هوش مصنوعی دادهاند پیدا شود، محقق آن جایزه ۲۵۰ هزار دلاری دریافت میکند.
علاوهبراین، اپل برای «هر مشکل امنیتی که تاثیر قابلتوجهی داشته باشد» و در دستهبندی آن قرار نگیرد نیز پاداشهایی تعریف کرده است.
شرکتهای صنعت فناوری مانند اپل و مایکروسافت با معرفی برنامههای «شکار باگ» (Bug Bounty) به هکرها و محققان امنیتی پاداشهای مالی را ارائه میکنند تا نقصها و آسیبپذیری محصولات آنها را بهصورت خصوصی گزارش کنند.
غول سازنده آیفون همچنین یک راهنمای امنیتی که جزئیات فنی PCC را بیان میکند، یک «محیط تحقیقات مجازی» قابل نصب روی مک با اپل سیلیکون، ۱۶ گیگابایت رم و آخرین نسخه پیشنمایش توسعهدهندگان macOS Sequoia ۱۵.۱ و کد منبع PCC را منتشر کرده است.
۲۲۷۲۲۷
معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا، با بیان اینکه بومیسازی فناوری سایبری یک ضرورت است، بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
Δ