رقابت برای فناوری ارتباطات ماهوارهای به نقطه جالبی رسیده است؛ چین اخیرا ادعا کرده است که به موفقیت بزرگی در ارتباطات لیزری ماهوارهای به زمین رسیده است و به طور بالقوه بالاتر از استارلینک قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، طبق ادعای South China Morning Post، این دستاورد جدید میتواند به عنوان پایهای برای فناوریهای آینده مانند ۶G، سیستمهای موقعیت یابی ماهوارهای نسل بعدی و سنجش از دور با وضوح فوق العاده بالا باشد.
ماهواره چانگ گوانگ، شرکت پشت صورت فلکی ماهوارهای Jilin-1 چین، با موفقیت به سرعت انتقال داده ۱۰۰ گیگابیت در ثانیه دست یافت که ده برابر سریعتر از رکورد قبلی خود است. این سرعت تا ۱۰۰۰ برابر سریعتر از میانگین سرعت دانلود ۵G در انگلستان است که در حال حاضر ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه (Mb/s) یا بیشتر است.
صورت فلکی Jilin-1، که به عنوان بزرگترین شبکه ماهوارهای سنجش از دور تجاری جهان شناخته میشود، نقشی کلیدی در این پیشرفت ایفا کرد.
این انتقال بین یک ایستگاه زمینی مبتنی بر کامیون متحرک و یکی از 117 ماهوارهای که به دور زمین میچرخند انجام شد و کارایی و تطبیق پذیری سیستم ارتباط لیزری را نشان داد.
وانگ هانگانگ، رئیس فناوری ایستگاه زمینی ارتباطات لیزری در ماهواره چانگ گوانگ، اظهار داشت: «استارلینک ماسک سیستم ارتباط بین ماهوارهای لیزری خود را معرفی کرده است، اما هنوز ارتباطات لیزری ماهوارهای به زمین را مستقر نکرده است. ما فکر میکنیم که آنها ممکن است این فناوری را داشته باشند، اما ما استقرار در مقیاس بزرگ را آغاز کردهایم.»
منبع: eurasiantimes
۲۲۷۲۲۷
یکی از اعضای کابینه ترامپ بار دیگر از اپل به دلیل وابستگی بیش از حد به چین انتقاد کرده است. این بار نوک پیکان انتقادها مستقیماً متوجه تیم کوک، مدیرعامل اپل، است.
«در ۱۷ و ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۴، هزاران پیجر دستی و صدها واکیتاکی که برای استفاده حزبالله لبنان درنظر گرفته شده بود، بهطور همزمان در سراسر لبنان و سوریه در حمله اسرائیل منفجر شدند. در این حمله، حداقل ۴۲ نفر از جمله حداقل ۱۲ غیرنظامی کشته و بیش از ۳۰۰۰ نفر زخمی شدند.»
روزانه هزاران پرواز در سراسر جهان در حال انجام است و بسیاری از آنها با فواصل زمانی و مکانی اندک از کنار یکدیگر عبور میکنند. با این حال، احتمال برخورد میان هواپیماها بسیار پایین است. این ایمنی و عدم برخورد مدیون مقررات دقیق و استانداردهای بینالمللی است که آسمانها را به شکلی حسابشده مدیریت میکنند.
مایکروسافت، غول فناوری آمریکایی، پس از یکچهارم قرن فعالیت در پاکستان، بهطور رسمی دفاتر خود را در این کشور تعطیل کرد. این تصمیم بازتابی از وضعیت ناپایدار اقتصادی و سیاسی پاکستان عنوان شده است.
Δ