تحقیق نشریه «لوموند» نشان می دهد یک اپ سلامتی متعلق به محافظان جوبایدن رییس جمهور آمریکا، دونالد ترامپ و کامالا هریس و چند شخصیت جهانی دیگر حرکات این مقامات را در فضای آنلاین افشا می کند.
به گزارش خبرآنلاین، سرویس مخفی آمریکا به این نشریه اعلام کرده سرویس حفاظتی که فراهم می کند به هیچ وجه به خطر نیفتاده است.
به نقل از مهر، «لوموند» متوجه شد برخی کارمندان سرویس مخفی آمریکا از اپ تندرستی Strava استفاده می کنند. همچنین مامورانی که در هفته های اخیر در ۲ حمله به ترامپ حضور داشتند نیز این اپ را در موبایل های خود نصب کرده بودند. Strava یک اپ ردیابی تندرستی است که دوندگان و دوچرخه سواران از آن برای ثبت فعالیت هایشان و همچنین اشتراک گذاری تمرین هایشان استفاده می کنند.
همچنین نشریه فرانسوی در گزارش خود متوجه شد کارمندان امنیتی امانوئل مکرون رییس جمهور فرانسه و ولادیمیر پوتین نیز از کاربران اپ مذکور هستند. در یک مورد Stravaحرکات محافظان مکرون را ردیابی و مشخص کرده بود رییسجمهور فرانسه در ۲۰۲۱ میلادی یک تعطیلات آخر هفته را در یک هتل کنار دریا در نورماندی گذرانده است. حال آنکه قرار بود این سفر خصوصی باشد و در فهرست فعالیت های رسمی رییس جمهور ذکر نشده بود.
طبق گزارش «لوموند» موقعیت مکانی ملانیا ترامپ و جیل بایدن نیز با توجه به پروفایل محافظان آنها قابل ردیابی است.
سرویس مخفی آمریکا در بیانیه ای برای لوموند اعلام کرد کارمندان آن اجازه ندارند هنگام انجام وظیفه از دستگاه های الکترونیکی شخصی استفاده کنند اما استفاده شخصی کارمندان از شبکه های اجتماعی در خارج از ساعات فعالیت ممنوع نیست.
در بخش دیگری از بیانیه آمده است: به کارمندانی که تحت تاثیر این گزارش قرار می گیرند، هشدار داده شده است ما این اطلاعات را برای نیاز به هرگونه آموزش یا راهنمایی بیشتر بررسی می کنیم.
۵۸۵۸
با وجودی که وکیل ایلان ماسک ادعا کرده که او از کامپیوتر شخصی استفاده نمیکند، ولی شواهد و قراین زیادی وجود دارد که خلاف این موضوع را ثابت می کنند.
اپل در تدارک معرفی قدرتمندترین گوشی هوشمندش در سال ۲۰۲۵ است؛ آیفون ۱۷ پرو مکس با طراحی تیتانیومی، دوربینهای پیشرفته و پردازنده A19 میخواهد همه رقبا را کنار بزند.
رییس انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های فناور هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال ایران گفت: فیلترشکنها، موجب دسترسی به اطلاعات شخصی و محرمانه، سوءاستفاده و وارد کردن انواع بدافزارها به گوشی و رایانه کاربران شده و در کنار این ها احتمال آسیب های جدی چون نفوذ، کلاهبرداری های اینترنتی و قرار گرفتن در معرض درگاه های جعلی و فیشینگ را افزایش میدهد.
در دنیای امروز، کاربران ایرانی با محدودیتهای فیلترینگ داخلی و تحریمهای خارجی در دسترسی به پلتفرمهای آنلاین مواجهاند، که حذف آنها از سایت کتابخوانی گودریدز نمونهای بارز از این چالش است. امیر مجیری، کارشناس فناوری اطلاعات، بر ضرورت عدالت دسترسی، شفافیت پلتفرمها و اهمیت واکنش رسانهها و سازمانهای حقوق دیجیتال تأکید میکند تا از حذف فرهنگی و تبعیض دیجیتال جلوگیری شود.
Δ