سری گلکسی اس ۲۵ هفته آینده بهطور رسمی معرفی خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، با نزدیکترشدن به رویداد معرفی سری گلکسی اس ۲۵ گزارشهای جدیدی درباره این دستگاهها منتشر میشود. اخیراً رندرهایی منتشر شده بودند که طراحی گلکسی اس ۲۵ اسلیم را نشان میدادند و روز گذشته تصاویر تبلیغاتی جدیدی از این خانواده منتشر شده بود. حالا مجموعهای از اسلایدهای تبلیغات جدیدی توسط یکی از منابع منتشر شده که برخی از مشخصات سری گلکسی S۲۵ سامسونگ و همچنین قابلیتهای هوش مصنوعی آن را فاش میکند.
طبق اطلاعات این گزارش جدید، گلکسی اس ۲۵ و اس ۲۵ پلاس دارای دوربین اصلی ۵۰ مگاپیکسلی، دوربیت فوقعریض ۱۲ مگاپیکسلی و دوربین تلهفوتو ۱۰ مگاپیکسلی با امکان زوم ۳ برابری خواهند بود. برای عکسهای سلفی نیز این دستگاهها به یک دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی مجهز میشوند.
هر دو مدل احتمالاً دارای باتری ۴۹۰۰ میلیآمپرساعتی هستند که ادعا میشود تا ۳۰ ساعت زمان تماشای ویدیو را فراهم میکند.
برای گلکسی اس ۲۵ اولتر اولترا نیز به دوربین سلفی ۱۲ مگاپیکسلی، دوربین اصلی ۲۰۰ مگاپیکسلی، دوربین فوقعریض ۵۰ مگاپیکسل، تله فوتو ۵۰ مگاپیکسلی با زوم ۵ برابر و ۱۰ مگاپیکسلی با زوم ۳ برابر اشاره شده است. این گوشی نیز دارای باتری ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعتی خواهد بود که با آن تا ۳۱ ساعت میتوان ویدیو پخش کرد.
علاوه بر مشخصات سختافزاری که در گزارشهای دیگری نیز به آنها اشاره شده بود، این گزارش جدید درباره ویژگیهای هوش مصنوعی این سری نیز اطلاعرسانی میکند.
براساس آن ظاهراً سامسونگ قصد دارد هوش مصنوعی جمینای (Gemini) را بهطور گستردهتری در دسترس کاربران سری گلکسی اس ۲۵ قرار دهد. هرچند اخیراً در گزارشهای دیگری به حضور دستیار مجازی بیکسبی (Bixby) اشاره شده بود، اما طبق این گزارش اکثر وظایف سنگین توسط Gemini انجام خواهد شد.
در یکی از تصاویر نشان داده شده که جمینای در اپهایی مانند یوتوب و Samsung Notes حضور دارد.
در تصویر دیگری به ویژگی جدیدی با نام «Now Brief» اشاره شده که با استفاده از قدرت هوش مصنوعی میتواند خلاصهای از فعالیت روزانه کاربران مانند خلاصهای از تصاویری که در یک روز روی آنها کلیک کردهاند را در اختیار آنها قرار دهد.
۲۲۷۲۲۷
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ