بلومبرگ در گزارشی اختصاصی از کاهش حجم عرضهی نسل کنونی آیفون SE در آستانهی معرفی نسل جدید خبر داد.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، مارک گرمن در نسخهی جدید خبرنامهی Power On میگوید که عرضهی نسل فعلی آیفون SE که در سال ۲۰۲۲ عرضه شد، بهسرعت در حال کاهش است. نسل جدید آیفون SE احتمالاً تا چند ماه دیگر رونمایی خواهد شد. گزارش گرمن نشان میدهد که اپل ظاهراً برنامهای برای نگهداشتن نسل فعلی در خط تولید ندارد.
احتمالاً در ماه آوریل (فروردین و اردیبهشت)، اپل میخواهد آیفون SE جدید را (با نام احتمالی آیفون 16E) معرفی کند؛ موبایلی که گفته میشود بزرگترین بازطراحی در تاریخ آیفون SE را تجربه خواهد کرد و صفحهنمایش ۶٫۱ اینچی اولد و درگاه USB-C و Face ID خواهد داشت.
مدل جدید آیفون SE از قابلیتهای اپل اینتلیجنس مانند Genmoji و Notification Summaries پشتیبانی خواهد کرد. قیمت آیفون 16E ظاهراً بیشتر از نسل فعلی خواهد بود. شایعات حاکی است که قیمت گوشی جدید اپل به حدود ۵۰۰ دلار میرسد.
اپل معمولاً هنگام معرفی مدلهای جدید با قیمت بیشتر، مدل قدیمیتر را با قیمتی ارزانتر حفظ میکند تا بتواند طیف بیشتری از بازار را پوشش دهد. برای مثال، اپل مک بوک ایر M1 را برای چند سال با قیمت کمتری عرضه میکرد؛ چراکه مک بوک ایر M2 در کانفیگ پایه با قیمت ۲۰۰ دلار بیشتر فروخته میشود؛ موضوعی که ظاهراً دربارهی آیفون SE جدید صدق نخواهد کرد.
اپل فروش آیفون SE 3 را در اواخر سال میلادی گذشته در اتحادیهی اروپا متوقف کرد. قانون جدید مربوط به درگاه USB-C اروپا به اپل دیگر اجازه نمیدهد هیچ آیفونی با درگاه لایتنینگ در کشورهای اروپایی بفروشد.
۲۲۷۲۲۷
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ