معتمدی، وزیر پیشین ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: در فضای مجازی به اسم امنیت برخی اقدامات را انجام می دهیم که ضد امنیت است، مانند اقدامی که شورای عالی فضای مجازی در حوزه فضای مجازی و فیلترینگ انجام می دهد؛ تقریبا ۸۵ درصد افراد از فیلترشکن استفاده می کنند و این موضوع بدین معناست که به هر محتوایی در فضای مجازی می توان دسترسی پیدا کرد و این موضوع کاملا ضد امنیت است.
به گزارش خبرآنلاین، سید احمد معتمدی، وزیر پیشین ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره مشکلات صنعت ارتباطات و راهکارهای برون رفت از آن، اظهار کرد: صنعت ارتباطات کشور مشکل اساسی ندارد، این نکاتی که وجود دارد، مشکلاتی است که خودمان برای خودمان ایجاد کرده ایم؛ مانند سرعت اینترنت که آن را پایین آورده اند و فیلترینگی که اعمال شده است.
او در در گفتوگو با سیتنا، ادامه داد: در همه جای دنیا ترافیک و سرعت اینترنت ثابت از اینترنت موبایل بیشتر است، اما در کشور ما این موضوع برعکس است و سرعت اینترنت ثابت پایین است؛ بنابراین این مشکلاتی که در حال حاضر وجود دارد، مشکلات اساسی به شمار نمی روند، بلکه مشکلاتی است که عده ای به وجود آورده اند.
معتمدی، اشاره کرد: به اسم امنیت برخی اقدامات را انجام می دهیم که ضد امنیت است، مانند اقدامی که اکنون شورای عالی فضای مجازی در خصوص فضای مجازی و فیلترینگ انجام می دهد؛ تقریبا ۸۵ درصد افراد از فیلترشکن استفاده می کنند و این موضوع بدین معناست که به هر چیزی می توان دسترسی پیدا کرد و این بحث کاملا ضد امنیت است و نمی دانم این تصمیم گیری ها به چه صورتی است، چراکه این بحث های ساده به معضل تبدیل شده است.
وزیر پیشین ارتباطات و فناوری اطلاعات، خاطرنشان کرد: اکنون بحث فیبرنوری مطرح شده است که اگر با قدرت انجام شود، بخش مهمی از مسائل صنعت ارتباطات حل خواهد شد؛ البته بحث روز دنیا فیبرنوری نیست، دنیا ۲۰ سال قبل به دنبال آن بوده است و در کشور ما نیز باید این موضوعات حل شده باشد، اما ما به جای پرداختن به موضوعات روز دنیا به مسائل ۲۰ سال گذشته می پردازیم، البته اقداماتی نیز صورت گرفته است اما ادامه پیدا نکرده است.
وی، تاکید کرد: باید زمینه هوش مصنوعی، هوشمندسازی، اینترنت اشیاء و… را در کشور فراهم کنیم، لذا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باید زمینه حرکت صنایع به سمت مسائل روز دنیا را فراهم کند، زیرا اکنون مشغول معضلات پیش پا افتاده ای است، البته وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایده هایی خوبی دارد و اگر این مسائل پیش پا افتاده حل شود، به سایر مسائل خواهند رسید.
۵۸۵۸
معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا، با بیان اینکه بومیسازی فناوری سایبری یک ضرورت است، بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
Δ