اگرچه اپل اغلب درمورد علت به کاربردن حروف SE ،S و R در مدلهای مختلف گوشی آیفون توضیحات دقیقی نمیدهد؛ اما اینبار پاسخی ارائه داده است.
به گزارش خبرآنلاین، مدتی پیش افشاگری با نام میجین بیو برای اولینبار اعلام کرد که گوشی آیفون SE۴ با نام آیفون ۱۶E معرفی خواهد شد. او درمورد استفاده از حرف E بزرگ اشتباه کرد؛ زیرا این گوشی با نام آیفون ۱۶e معرفی شد.
به نقل از زومیت، جان گروبر، فعال حوزهی فناوری در وبسایت Daring Fireball، اعلام کرد که یکیاز نمایندگان اپل در طی کنفرانس مطبوعاتی آنلاین امروز و در پاسخ به این سوال که آیا حرف e مخفف کلمهی خاصی است یا نه، گفت که این حرف نشاندهندهی چیز خاصی نیست؛ اما این محصول برای همه (everyone) ساخته شده است.
بهنظر نمیرسد که منظور نمایندهی اپل این باشد که حرف E بهطور مخفیانه برای نشان دادن واژهی everyone به کار رفته است؛ بنابراین باتوجه به توضیح نمایندهی اپل، این حرف بهصورت تصادفی برای جدیدترین گوشی این شرکت استفاده شده است.
اگرچه اپل درمورد حروف بهکاررفته در محصولات خود توضیح نمیدهد؛ اما بهعنوان مثال گفته میشود که حرف S در آیفون ۳GS به معنای speed (سرعت) است. توضیح ارائهشده در مورد علت بهکاربردن واژهی S برای گوشیهای آیفون ۴S تا مدل آیفون ۶S منطقی بهنظر نمیرسد.
حرف C در گوشی آیفون ۵C احتمالا به معنی Colorful (رنگارنگ) است. نمونههای دیگری از بهکاربردن حروف اختصاری نیز وجود دارد؛ بهعنوان مثال حرف SE در مکینتاش SE مخفف Special Edition است اما بهطور قطعی مشخص نیست که آیا این موضوع برای iPhone SE نیز صدق میکند یا نه. اپل، پیشاز اینکه از واژههای پرو، مینی، پلاس و پرو مکس استفاده کند، حروف XR و XS را بهکار میبرد.
۵۸۵۸
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ