شایعهای جدید ادعا میکند که اکسپریا ۱ مارک ۷ سونی از حسگرهای Exmor T برای هر سه دوربین پشتی استفاده خواهد کرد.
به گزارش خبرآنلاین، گوشی پرچمدار بعدی سونی ممکن است شامل حسگرهای Exmor T برای هر سه دوربین پشتی باشد. این موضوع، ارتقاء قابل توجهی از مدل سال گذشتهی گوشی سونی محسوب میشود که فقط از یک حسگر Exmor T برای دوربین اصلی استفاده میکرد. دوربینهای فوق عریض و تلهفوتو در اکسپریا ۱ مارک ۶ از حسگرهای قدیمیتر Exmor RS استفاده میکردند.
به نقل از زومیت، حسگر Exmor T میتواند نویز را در عکسهای کمنور کاهش دهد و گسترهی دینامیکی را بهبود بخشد. اکسپریا ۱ مارک ۶ تغییر چندانی در وضعیت دوربین پشتی نسبتبه سال قبل خود ایجاد نکرد و سختافزار آن تقریباً مشابه اکسپریا ۱ مارک ۵ بود.
Exmor T حسگر جدید سونی است که از فناوری CMOS با پیکسل ترانزیستور دولایه استفاده میکند. این حسگر در مقایسهبا Exmor RS نویز را در عکسهای کمنور کاهش و گسترهی دینامیکی را بهخوبی افزایش میدهد.
اگر شایعهی یادشده درست باشد، بهنظر میرسد که این تنها تغییر بزرگی خواهد بود که در پرچمدار مورد انتظار سونی مشاهده میکنیم. گفته میشود که ژاپنیها از دوربین اصلی ۵۲ مگاپیکسلی، دوربین اولترا واید ۱۲ مگاپیکسلی و دوربین تلهفوتو ۱۲ مگاپیکسلی در اکسپریا ۱ مارک ۷ استفاده خواهند کرد.
درحالحاضر اطلاعات زیادی در مورد اکسپریا یک مارک ۷ دردسترس نیست و باید منتظر افشاگریهای بیشتری باشیم، زیرا به زمان عرضه نزدیک میشویم؛ سونی معمولاً در ماه ژوئن (خرداد و اردیبهشت) گوشی خود را معرفی میکند.
۵۸۵۸
در حافظهی جمعی کاربران ایرانی، تلگرام چیزی فراتر از یک اپلیکیشن پیامرسان است؛ یک بستر، یک میدان گسترده برای گفتوگو، اعتراض، آموزش و حتی نان درآوردن. از همان نخستین روزهای سال ۱۳۹۳ که آمد، بیسروصدا و بیادعا، خیلی زود خود را از رقبا جدا کرد. ساده بود، سریع بود، و از همه مهمتر، آزاد. و همین آزادی، سرنوشتش را رقم زد.
یکی از اعضای کابینه ترامپ بار دیگر از اپل به دلیل وابستگی بیش از حد به چین انتقاد کرده است. این بار نوک پیکان انتقادها مستقیماً متوجه تیم کوک، مدیرعامل اپل، است.
«در ۱۷ و ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۴، هزاران پیجر دستی و صدها واکیتاکی که برای استفاده حزبالله لبنان درنظر گرفته شده بود، بهطور همزمان در سراسر لبنان و سوریه در حمله اسرائیل منفجر شدند. در این حمله، حداقل ۴۲ نفر از جمله حداقل ۱۲ غیرنظامی کشته و بیش از ۳۰۰۰ نفر زخمی شدند.»
روزانه هزاران پرواز در سراسر جهان در حال انجام است و بسیاری از آنها با فواصل زمانی و مکانی اندک از کنار یکدیگر عبور میکنند. با این حال، احتمال برخورد میان هواپیماها بسیار پایین است. این ایمنی و عدم برخورد مدیون مقررات دقیق و استانداردهای بینالمللی است که آسمانها را به شکلی حسابشده مدیریت میکنند.
Δ