گروهی از متخصصان شنواییسنجی در بریتانیا میگویند تعدادی از بیمارانشان که از هندزفریها و هدفونهای مجهز به قابلیت نویز کنسلینگ استفاده میکردند، به اختصاص پردازش شنوایی یا APD مبتلا شدهاند
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قابلیت نویز کنسلینگ در انواع هدفون، هدست و هندزفری، اگرچه ویژگی بسیار کارآمدی برای حذف صدای اضافی محیط و بهبود تجربه کاربر در زمان گوشدادن به موسیقی است، اما میتواند باعث ایجاد تغییراتی در شنوایی شود.
بنابر گزارش زومیت، گروهی از متخصصان شنواییسنجی در بریتانیا میگویند تعدادی از بیمارانشان که از هندزفریها و هدفونهای مجهز به قابلیت نویز کنسلینگ استفاده میکردند، به اختصاص پردازش شنوایی یا APD مبتلا شدهاند. APD نوعی بیماری عصبی است که توانایی مغز برای پردازش صداها را مختل میکند. بسیاری از بیماران در این مطالعه، هنگام آزمایشهای معمول شنواییسنجی دارای شنوایی طبیعی بودند، اما برای پردازش اطلاعات شنیداری در مغز مشکل داشتند.
به گفته متخصصان، APD معمولاً در افرادی با سابقه آسیب مغزی یا عفونت گوش در زمان کودکی تشخیص داده میشود، درحالیکه بیماران شرکتکننده در این مطالعه، سابقه این دو مشکل را نداشتهاند و تنها عامل مشترک میان آنها، هندزفریهای دارای قابلیت نویز کنسلینگ است. انواع هدفون و هندزفری دارای نویز کنسلینگ، تنها صداهای ضروری را به گوش کاربر میرسانند و صداهای محیط را حذف میکنند. به گفته متخصصان، مسدودکردن صداهای روزمره میتواند روند رشد طبیعی مهارتهای گوشدادن مغز را مختل کند و قابلیت پردازش طیف وسیعی از صداها را از مغز بگیرد.
2727
بهزاد اکبری، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، ادعاها درباره هماهنگی انجمن بلاکچین با این شرکت برای ارائه لیست سفید (White List) IP شرکتها را رد کرد.
در جنگ ۱۲ روزه که با حمله رژیم صهیونیستی شروع شد، ما شاهد اتفاقات بااهمیتی بودیم؛ یکی از مهمترین پدیدههای این روزها که دوست و دشمن بر روی آن اجماع دارند، همبستگی و اتحاد ملی مردم ایران بود.
احسان چیتساز، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در واکنش به اخبار اخیر، بار دیگر بر مخالفت صریح وزارت ارتباطات با هر شکلی از اینترنت طبقاتی تاکید کرد.
ماهواره MethaneSAT که برای ردیابی گاز متان ساخته شده و توسط صندوق «جف بزوس» تأمین مالی شده بود، از کار افتاده و دیگر قابل بازیابی نیست.
Δ