نمایشگاهی گروهی، شامل آثار طراحی و نقاشی با نام «خاکستر رنگی» در عمارت فرهنگ و هنر «هوزای» برپا شده است.
بهگزارش میراثآریا، نمایشگاهی گروهی، شامل آثار طراحی و نقاشی با نام «خاکستر رنگی» در عمارت فرهنگ و هنر «هوزای» برپا شده است.
آیین گشایش این نمایشگاه بعد از ظهر چهارشنبه هشتم اسفندماه ۱۴۰۳ باحضور جمعی از اساتید، هنرمندان و شهروندان اهوازی برگزار شد.
در این نمایشگاه بیش از ۴۰ اثر با موضوع آزاد از ۱۱ هنرمند نقاش اهوازی شامل مینا سواعدی، پگاه دلنواز، سلنا دلنواز، آوا لطفی، زکیه سواری، ذبیحاله کلهر، سینا سلامیفرد، مولود نظری، علیرضا اشجاری، ندا کوچکی و شهناز باوی به نمایش و فروش گذاشته شده است.
آثار نمایشگاه خاکستر رنگی، در سبکهای رئال، هایپررئال و سورئال طراحی شدهاند و تکنیکهای بکاررفته در آنها شامل اکرولیک، سیاهقلم، مدادرنگ، پاستل گچی، مداد طراحی و رزین هستند.
نمایشگاه «خاکستر رنگی» با نمایشگاهگردانی مینا سواعدی تا ۱۵ اسفندماه جاری هرروز از ساعت ۱۵ تا ۲۲ در عمارت فرهنگ و هنر هوزای واقع در اهواز، ۲۴متری، خیابان شریفزاده، نبش موسوی، جنب کلیسای سوربمسروپ پذیرای دوستداران هنر طراحی و نقاشی است.
مینا سواعدی متولد بهمن ۱۳۶۴، فارغالتحصیل رشته هنر گرایش نقاشی است. سواعدی با بیش از ۲۰ سال سابقه در هنر نقاشی، هنرمندان جوان و نوجوان بسیاری را در این عرصه پرورش داده و استعداد آنها را شکوفا کرده است. این هنرمند نقاش طی دوران حرفهای خود همچنین در بیش از ۲۵ نمایشگاه نقاشی در اهواز و تهران حضور فعال داشته است.
انتهای پیام/
مهلت ارسال چکیده مقالات و آثار فرهنگی و هنری به دومین کنگره ملی بزرگداشت مقام علمی و بررسیاندیشههای حضرت آیتاللهالعظمی سید کرامتالله ملکحسینی تمدید شد.
جلسه هماهنگی برگزاری گرامیداشت روز مشروطه ۱۴۰۴
مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی از چاپ ویرایش جدید کتاب فرنشستگان این اداره کل خبر داد.
«مسعود سپهری نیا» خبرنگار خبرگزاری میراث آریا در گزارشی از شهر تبریز به سراغ آیین خاص عزاداری «شاخسی واخسی» رفت. شاخسِی واخسِی (مخفف: شاه حسین، وای حسین) یا مراسم شاهحسینگویان، از آیینهای عزاداری در ماه محرم در میان ترکزبانان است. این مراسم در نواحی از آذربایجان و اردبیل، تبریز و سایر مناطق ترکزبان شمالغرب ایران برگزار میگردد. در این مراسم گروهی چوب به دست (یا بدون چوب با ضربه پا)، با حرکاتی هماهنگ (بالا و پایین آوردن چوبها)، عبارت شاخسی واخسی که تداعیکننده عبارت شاهحسین وایحسین است را تکرار میکنند. از این آیین بهعنوان یکی از هویتهای تاریخی تبریز یاد کردهاند که قدمتش به دوران صفویان برمیگردد. به گفته برخی، این حرکت اولین بار توسط دسته نظامی قزلباشها در زمان شاه اسماعیل صفوی انجام گرفت.
Δ