مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از ذخیره سازی ۲۰ هزارتن سیب درختی و پرتقال برای تنظیم بازار میوه شب عید خبرداد و گفت: قیمت ها باید بین ۱۵ تا ۳۰ درصد زیرنرخ بازار باشد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدرضا طلایی درباره وضعیت بازار میوه و خرما ماه رمضان و شب عید افزود: سازمان روستایی بر اساس تکلیفی که از طریق ستاد تنظیم بازار کشور محول شده امسال در سه محصول سیب درختی، پرتقال و خرمای ماه مبارک رمضان اقدام به ذخیره سازی در زمانهای مشخصی که به طور عمده زمان های برداشت محصول بوده، انجام داده است.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی اظهارداشت: در حوزه دو محصول سیب و پرتقال اکنون بیش از 20 هزار تن از این دو محصول رو در استانها شهرستانها ذخیرهسازی شده و خرما بیش هزار تن خریداری شده در اختیار فروشگاه های زنجیرهای قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه سهمیه استانها در خود استانها ذخیره شده است گفت: این میوه ها در اختیار ستادهای تنظیم بازار استان به ریاست استانداران است و میتوانند از هر زمانی که تشخیص بدهند ضرورت بازار است با قیمتی که خود کارگروه انجام میدهد، عرضه کنند.
وی عرضه این محصولات با نرخ 15 درصد را حداقل دانست و افزود: تا 30 درصد امکان اینکه زیر قیمت خرده فروشی در قالب غرفههایی که توسط شهرداری به زیر مجموعه شرکت های تعاون روستایی استان ها واگذار می شود، عرضه کنند.
طلایی تصریح کرد: امسال دقت زیادی در کیفیت محصول داشتیم و با نظارت هایی که از سردخانه ها داشتیم گواه این است که میوهها بر اساس استانداردهای تنظیم بازاری که ما مشخص کرده بودیم، تهیه شده است.
وی گفت: امیدواریم محصول با همان قیمت مناسب در اختیار هموطنان قرار بگیرد تا سال خوبی را داشته باشیم.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران افزود: هر کیلوگرم خرمای مضافتی 148 تومان تعیین شده که در استانها خود کارگروه ها با توجه به کرایه حمل و نقل تعیین می کنند اما در برخی استان ها اعمال نرخ بین 15 تا 35 درصد زیرنرخ بازار امکان پذیر است.
انتهای پیام/
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: سطح زیر کشت گیاهان دارویی در خراسان شمالی در سال جاری ۵ هزار هکتار است که این میزان از مجموع سطح زیر کشت کشور (۴۹۵۰۰ هکتار) معادل ۲۱ درصد را به خود اختصاص داده است.
ثبت سفارش بدون انتقال ارز برای کالاهای اساسی، مواد اولیه و تجهیزات خطوط تولید در بسته حمایت از تولید بعد از جنگ ۱۲ روزه مجاز شده است.ثبت سفارش بدون انتقال ارز از اواخر دهه ۹۰ در کشور ممنوع شده بود.
با امضای تفاهمنامهای میان اتاق اصناف ایران و معاونت بهداشت وزارت بهداشت، برنامه ملی خودکنترلی بهداشتی در واحدهای صنفی خوراکی کلید خورد.
معاون برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهادکشاورزی گفت: سهمیه اربعین براساس نیاز استانهای کشور برای گوشت قرمز، مرغ، شکر و برنج تعیین و تامین شده است.
Δ