ایمیدرو و سازمان فناوری اطلاعات ایران، توافق نامه دوجانبه با عنوان “همکاری در استقرار و عملیاتی سازی سامانه های مدیریت انرژیEMS) ) در بخش معادن و صنایع معدنی” و “همکاری برای تامین زیرساخت های مورد نیاز برای استقرار و عملیاتی سازی سامانه های EMS” امضا کردند.
به گزارش اقتصادآنلاین، عصر امروز در آیین امضای این توافق نامه؛ محمد آقاجانلو رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو) و محمد محسن صدر رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران حضور داشتند.
از جمله موضوعات همکاری در این توافق نامه؛ می توان به همکاری در شناسایی، ارزیابی و معرفی مشاوران، تولیدکنندگان سکوها و سامانه های سخت افزاری و نرم افزاری متناسب با نیازهای ایمیدرو و تامین زیرساخت های ارتباطی، مخابراتی و میزبانی طرح، با بهره گیری از ظرفیت های موجود در سازمان فناوری اطلاعات به منظور تحقق تحول دیجیتال، هوشمندسازی، به کارگیری هوش مصنوعی در معادن و صنایع معدنی و راه اندازی و بهره برداری از سامانه مدیریت انرژی (EMS) اشاره کرد.
4 معدن برای استقرار سیستم مدیریت انرژی
در این همکاری دو جانبه؛ ایمیدرو نیز چهار نمونه معدن برای استقرار سامانه نرم افزاری سیستم مدیریت انرژی به عنوان پایلوت معرفی خواهد کرد و پس از اجرای این طرح؛ این فرآیند در سایر شرکت های زیرمجموعه ایمیدرو قابل اجرا خواهد بود.
آیین امضای تفاهم نامه نامبرده؛ در محل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو) و با حضور معاونان و مدیران دو مجموعه برگزار شد.
وزیر صمت گفت: قابلیت تمدید بسته حمایتی دولت از صنایع پیشبینی شده است.
به گزارش اقتصادآنلاین، فاز اول نیروگاه خورشیدی ۶۰۰ مگاواتی فولاد مبارکه به ظرفیت ۱۲۰ مگاوات، فردا(پنجشنبه ۱۹ تیرماه)، توسط دکتر مسعود پزشکیان، رئیسجمهور محترم به صورت ویدئوکنفرانسی افتتاح خواهد شد و سید محمد اتابک، وزیر محترم صمت نیز در محل افتتاح این پروژه حضور خواهد داشت. گفتنی است، این نیروگاه بیست و پنجمین نیروگاه خورشیدی جهان […]
دولت در راستای حمایت از صنایع و کسبوکارهای آسیبدیده از جنگ ۱۲ روزه، بستهای جامع با محوریت پشتیبانی مالیاتی و اقتصادی از واحدهای تولیدی تصویب و ابلاغ کرد. این بسته با هدف حفظ تولید، اشتغال و معیشت خانوارها طراحی شده و شامل احکام مالیاتی ویژهای است که فشار بر تولیدکنندگان را کاهش میدهد.
مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات گفت: از آنجایی که بخش عمدهای از سرمایهگذاریهای کوتاهمدت شرکت پیشتر فروخته و منابع حاصل به پروژهها تزریق شد، شناسایی سود از این محل در سال ۱۴۰۳ ممکن نبود و سودآوری از فعالیتهای «تجلی» به زودی محقق خواهد شد.
Δ