با پایان تعطیلات نوروز، زمان پخش سریال «خجالت نکش» تغییر کرد.
به گزارش میراثآریا به نقل از روابط عمومی فیلمنت، سریال «خجالت نکش» با پایان تعطیلات نوروز هر چهارشنبه و یکروز در هفته به طور اختصاصی از پلتفرم فیلمنت پخش خواهد شد.
پخش سه روز در هفته ویژه تعطیلات نوروزی بود.
پخش قسمت جدید «خجالت نکش» ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ خواهد بود.
پخش این مجموعه در هشت قسمت از دوشنبه ۴ فروردین از فیلمنت آغاز شده بود و روزهای زوج تا ۲۰ فروردین در اختیار مخاطبان قرار میگرفت که با پایان تعطیلات پخش سه قسمت پایانی آن به شکل هفتگی دنبال خواهد شد.
تعدادی از بازیگران «خجالت نکش» عبارتند از احمد مهرانفر، شبنم مقدمی، بهاره کیانافشار، بهرنگ علوی، محمد معتضدی، سعید امیرسلیمانی، مجید شهریاری.
رضا مقصودی کارگردان و نویسنده، افرا جورابلو نویسنده، سیدامیر پروین حسینی تهیهکننده این سریال هستند.
در سریال «خجالت نکش» شاهد ماجرای زوج روستایی، قنبر و صنم که به دلیل میل به فرزندآوری به دردسرهای زیادی افتاده بودند، هستیم. این بار داستان به طلاق و جدایی این زوج میپردازد که این دو برای جدایی به شهر میآیند، اما در این مسیر نیز با مشکلات و چالشهای فراوانی مواجه میشوند. آنچه در سریال میبینیم بسط یافته قصه فیلم در سری دوم است.
پیش از این «خجالت نکش» در قالب دو فیلم سینمایی با قصهای دنبالهدار ساخته و پخش شده که به دلیل قصه و بازیهای متفاوت آن مورد استقبال تماشاگران قرار گرفته است. همچنین «خجالت نکش ۲» به طور اختصاصی در سینما آنلاین فیلمنت عرضه شده است.
انتهای پیام/
مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی از چاپ ویرایش جدید کتاب فرنشستگان این اداره کل خبر داد.
«مسعود سپهری نیا» خبرنگار خبرگزاری میراث آریا در گزارشی از شهر تبریز به سراغ آیین خاص عزاداری «شاخسی واخسی» رفت. شاخسِی واخسِی (مخفف: شاه حسین، وای حسین) یا مراسم شاهحسینگویان، از آیینهای عزاداری در ماه محرم در میان ترکزبانان است. این مراسم در نواحی از آذربایجان و اردبیل، تبریز و سایر مناطق ترکزبان شمالغرب ایران برگزار میگردد. در این مراسم گروهی چوب به دست (یا بدون چوب با ضربه پا)، با حرکاتی هماهنگ (بالا و پایین آوردن چوبها)، عبارت شاخسی واخسی که تداعیکننده عبارت شاهحسین وایحسین است را تکرار میکنند. از این آیین بهعنوان یکی از هویتهای تاریخی تبریز یاد کردهاند که قدمتش به دوران صفویان برمیگردد. به گفته برخی، این حرکت اولین بار توسط دسته نظامی قزلباشها در زمان شاه اسماعیل صفوی انجام گرفت.
محله تاریخی چهلاختران در شهر مقدس قم، فراتر از کوچهها و خانههای قدیمیاش، حامل یک شناسنامه زنده از آیینهای دینی شیعه است؛ آیینی که در قالب هیأتی مردمی؛ اما ریشهدار، با عنوان «هیأت چهلاختران» هر سال در محرم، به ویژه روز عاشورا، قله شکوه و معنای خود را آشکار میسازد. این هیأت که با شماره ۱۵۰۰ در فهرست ملی میراثفرهنگی ناملموس کشور به ثبت رسیده، نه تنها یکی از قدیمیترین دستههای عزاداری قم؛ بلکه نمادی از پیوند دین، هویت و حافظه جمعی مردم این منطقه است.
شب پنجم محرم مردم تبریز در هیئت عزادارن پابوسان حضرت علی اکبر(ع) محله طالقانی تبریز شرکت کرده و برای سید و سالار شهیدان عزاداری کردند.
Δ