شرکتهای تراشهساز چینی به تحریمهای آمریکا عادت کردهاند و حتی نگران تعرفههای سنگین ترامپ نیستند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، ایالات متحده موج جدیدی از تعرفهها را علیه محصولات فناوری چین اعمال کرد و شرکتهای بزرگ حوزهی نیمهرسانا در چین میگویند که این اقدامات تأثیر چندانی بر آنها نمیگذارد. براساس گزارش SCMP، شرکتهایی مانند Cambricon ،Loongson ،Leaguer Microelectronics ،Longsys و Maxscend در اطلاعیههایی رسمی به سرمایهگذاران اعلام کردهاند که تحریمها و تعرفههای جدید آمریکا آنها را نگران نمیکند؛ زیرا از مدتها قبل بهدلیل تحریمهای قبلی از بازار آمریکا خارج شدهاند.
برخی از شرکتهای تراشهساز چینی عملاً به بازار آمریکا وابستگی ندارند. برای مثال، Cambricon، شرکت فعال در حوزهی توسعهی پردازندههای هوش مصنوعی، اعلام کرد فقط کمتر از یک درصد درآمدش در سالهای ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ از بازارهای خارجی بوده است. این شرکت قبلاً در سال ۲۰۲۲ به فهرست Entity List وزارت بازرگانی آمریکا اضافه شده بود.
سایر شرکتهای چینی نیز شرایط مشابهی دارند:
دربارهی هواوی، هرچند بیانیهی رسمی منتشر نشد؛ اما بازارهای هدف این غول فناوری بهروشنی از تحریمهای آمریکا آسیبی نمیبینند.
درمجموع، شرکتهای سختافزاری چینی که تراشهها و سیستمهای بومی تولید میکنند، تمرکزشان بیشتر بر بازار داخلی بوده است و فعلاً تأثیر محسوسی از تعرفهها نگرفتهاند. بااینهمه، باید دید آیا اثرهای غیرمستقیم تعرفههای ترامپ در بلندمدت نمود پیدا خواهد کرد یا نه.
۲۲۷۲۲۷
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ