براساس اعلام گوگل، گوشیهایی که حافظه داخلی ۱۶ گیگابایتی دارند، نمیتوانند از اندروید ۱۵ بهرهمند شوند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، سازندگان گوشی و تبلت در سالهای اخیر کمتر در افزایش ظرفیت حافظه داخلی صرفهجویی کردهاند اما گوگل اخیراً حداقل حافظه داخلی موردنیاز برای سیستمعامل اندروید ۱۵ را افزایش داده و آن را از ۱۶ به ۳۲ گیگابایت رسانده است.
این هشدار به این معنی است که هر دستگاه (گوشی یا تبلت) که از لحاظ سختافزاری بتواند این نسخه از اندروید را اجرا کند، فقط ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی داشته، باوجود برخورداری از سایر پیشنیازها، با اندروید ۱۵ ناسازگار خواهد بود.
بااینکه اندروید ۱۴ همچنان روی دستگاههایی با ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی نصب میشود، اندروید ۱۵ به حداقل ۳۲ گیگابایت حافظه نیاز دارد. البته امروزه بسیاری از گوشیها و تبلتها با ظرفیتی بیش از این عرضه میشوند اما براساس اطلاعاتی که وبسایت Android Authority به دست آورده، گوگل برای نصب اندروید ۱۵ صاحب دستگاه به ملزم کرده ۷۵ درصد حافظه ۳۲ گیگابایتی را به پارتیشن داده اختصاص دهد؛ بخشی که شامل اپلیکیشنهای سیستمی پیشفرض، دادههای برنامهها، فایلهای سیستم و موارد دیگر میشود.
در این گزارش آمده گوگل بهصورت قانونی نمیتواند مانع تولید گوشیها و تبلتهایی با حافظه کمتر از ۳۲ گیگابایت شود؛ البته تا زمانی که آنها از نسخه متنباز اندروید (AOSP) استفاده کنند.
احتمال میرود گوگل این تصمیم را بهمنظور ارتقای تجربه کاربری در دستگاههای پایینرده گرفته باشد؛ زیرا این دستگاهها با حجم بالا و در مناطق مختلف عرضه میشوند. البته گوگل رسمی اعلام نکرده نوع حافظه داخلی در این تصمیم چه تأثیری دارد. بسیاری از دستگاههای اقتصادی از حافظه eMMC استفاده میکنند که بسیار کندتر از چیپهای UFS 4.0 است اما تولید آنها ارزانتر است.
حتی اگر دستگاهی پایینرده از لحاظ ظرفیت حافظه داخلی واجد شرایط دریافت اندروید ۱۵ باشد، ممکن است بهدلیل استفاده از حافظه کند، تجربه کاربری ضعیفی ارائه دهد. جدا از الزامات حافظه، این گزارش به برخی دیگر از الزامات اندروید ۱۵ نیز اشاره دارد، ازجمله اینکه دستگاه باید امکان اشتراکگذاری اطلاعات مخاطبین اضطراری را با سرویس مکانیابی اضطراری حین تماسهای اضطراری داشته باشد.
۲۲۷۲۲۷
معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا، با بیان اینکه بومیسازی فناوری سایبری یک ضرورت است، بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
Δ