راز بهرهوری خارقالعادهی برخی مدیران فقط در لیست کارها نیست و باید سبک زندگیشان را ببینید تا بفهمید تفاوت از کجا شروع میشود.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، سم آلتمن، مدیرعامل استارتاپ OpenAI که بیشتر با چتبات هوش مصنوعی ChatGPT شناخته میشود چند توصیهی طلایی به افراد دارد تا بتوانند بهرهوری خود را افزایش دهند. از نظر او بهرهوری مفهومی فراتر از تکنیکهای شیک برنامهریزی است.
وقتی صحبت از رشد مرکب میشود معمولاً به دنیای مالی فکر میکنیم، اما همین اصل در مسیر شغلی هم کاربرد دارد. او میگوید اگر روزانه فقط ۱۰ درصد بیشتر کار انجام دهید و یک درصد بهتر شوید، نتیجهی نهایی پس از چند سال حیرتانگیز خواهد بود.
قبلاز هر چیز، باید بدانید روی چه چیزی کار میکنید. سرعت بالا در مسیر اشتباه ارزشی ندارد. انتخاب هدف درست، مهمترین اصل بهرهوری است. اغلب مردم بدون فکر مستقل، دنبالهرو دیگراناند. اما افراد موفق، باورهای محکمی دارند و حتی اگر گاهی این باورها اشتباه باشند، پای آنها میمانند.
آلتمن میگوید: «همیشه زمانهایی را برای فکر کردن دربارهی مسیر کارم اختصاص میدهم؛ این کار را با مطالعه، گفتوگو با افراد جالب و وقتگذرانی در طبیعت انجام میدهم. همچنین از انجام کارهایی که به آنها علاقه ندارم یا حس خوبی ندارم، دوری میکنم زیرا این کارها انگیزه و انرژی ذهنی را نابود میکنند.» او چند نکتهی کلیدی را یادآوری میکند:
سه قانون سادهی آلتمن برای مدیریت کارها:
مدیرعامل OpenAI میگوید: «من برای سال، ماه و روزم لیست دارم. لیست روی کاغذ را ترجیح میدهم، چون هم قابلدسترسی در جلسات است و هم تمرکز بیشتری میآورد. نوشتن مجدد لیستها باعث بازنگری و نظم فکری میشود.»
۲۲۷۲۲۷
سهشنبه ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴، ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در صحن علنی مجلس شورای اسلامی حاضر شد و گزارشی از وضعیت کشور در جریان جنگ ۱۲ روزه و همچنین عملکرد وزارتخانه تحت مسئولیتش ارائه داد. این حضور وزیر ارتباطات را میتوان جلوهای تمامقد از مواجهه دستگاه اجرایی کشور با یکی از پیچیدهترین چالشهای حکمرانی در دوران معاصر دانست. حکمرانی دیجیتال در شرایط بحران، و تضاد بین نیاز به اقتدار فناورانه با میل به کنترل سختافزار اجتماعی از جمله موضوعات اساسی در این گزارش بود.
ستار هاشمی روز ۳۱ تیر ۱۴۰۴ در قامت یک وزیر متناسب با خواست مردم جلوه کرد. متخصص برجسته هوش مصنوعی که گرفتار افکاری متعلق به دنیای ماقبل هوش مصنوعی شده است.
در آستانه رونمایی رسمی سری پیکسل ۱۰ در تاریخ ۳۰ مرداد، گوگل با انتشار یک تیزر کوتاه طراحی نهایی گوشی Pixel ۱۰ Pro را تأیید کرد؛ گوشی هوشمندی که با تراشهی Tensor G۵، نمایشگر OLED فوقروشن، دوربینهای پیشرفته و ظرفیت حافظه تا ۱ ترابایت، چشمها را به خود خیره کرده است.
پس از سالها شکایت کاربران از عملکرد کُند ویندوز ۱۱، مایکروسافت سرانجام با معرفی یک سیستم بازخوردی جدید، بهطور مستقیم از کاربران خود برای شناسایی و رفع این مشکلات کمک خواسته است. این اقدام که بخشی از آمادهسازی برای بهروزرسانی بزرگ 25H2 است، نشاندهنده عزم جدی این شرکت برای بهبود تجربه کاربری و پایداری سیستمعامل خود است.
Δ