مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت تاکید کرد: در روزهای جنگ، خانواده ارتباطات زیر فشار مضاعف پایداری خدمات در برابر محدودیتها و تهدیدات سایبری بودند. امید که مراجع مربوطه تلاش کنند از روشهای هوشمندانهتری برای حفظ امنیت ملی استفاده کنند و در عین حال، سازمانها و کسبوکارهای دیجیتال نیز مسئولیت خود را در ارتقاء امنیت سایبری جدی بگیرند.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش سیتنا، دکتر بهزاد اکبری، معاون وزیر ارتباطات در ایکس نوشت:در روزهای جنگ، خانواده ارتباطات و اکوسیستم دیجیتال کشور، علاوه بر نگرانیهای جنگ، زیر فشار مضاعف پایداری خدمات در برابر محدودیتها و تهدیدات سایبری بودند. در عصر حاضر، اینترنت یک نیاز حیاتی و اساسی برای مردم و کسبکارهاست. امید که مراجع مربوطه تلاش کنند از روشهای هوشمندانهتری برای حفظ امنیت ملی استفاده کنند، و در عین حال، سازمانها و کسبوکارهای دیجیتال نیز مسئولیت خود را در ارتقاء امنیت سایبری جدی بگیرند. خداوند خود حافظ ایران عزیز و ملت نجیب آن باشد.
۲۲۷۲۲۷
جنگ ۱۲ روزه پایان یافته است و حالا همه بهدنبال یافتن علل نفوذ در کشور و مقابله با آن هستند. در این میان برخی افراد و رسانهها، واتساپ را مقصر این وضعیت قلمداد میکنند و برخی دیگر، اینترنت را و به این بهانه میخواهند «ارتباطات» را قربانی کنند؛ گویی ریشه مشکل در ارتباطات است.
ایرانسل بهطور ناگهانی قیمت بستههای اینترنت پرسرعت بیسیم خود را افزایش داده اما هیچ اطلاعرسانی رسمی نکرده است.
محققان مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT) دستگاه جالبی ساختهاند که میتواند حتی در خشکترین بیابانها بخار آب موجود در هوا را جذب و به آب آشامیدنی کاملاً سالم تبدیل کند.
وزیر ارتباطات درباره وضعیت اختلالات اخیر اینترنت در کشور، با اشاره به تدابیر مراجع امنیتی و اطلاعاتی، گفت: در شرایط فعلی، تصمیمگیریها با توجه به ملاحظات ویژهای که مراجع امنیتی دارند انجام میشود. بخشی از اختلالات ناشی از حملات خارجی شناسایی شده است.
Δ