چرا غولهای فناوری مانند سامسونگ و اپل و گوگل ظرفیت باتری گوشیهای خود بیشتر نمیکنند؟ ظاهراً پاسخ در قوانین فدرال ایالات متحده نهفته است.
به گزارش خبرآنلاین، به نقل از زومیت، گفته میشود محدودیتهای قانونی حملونقل باتریهای لیتیومی در ایالات متحده، دلیل اصلی افزایشنیافتن ظرفیت باتری در پرچمداران شرکتهایی مانند اپل، سامسونگ و گوگل است. براساس مقررات ۴۹ CFR ۱۷۳.۱۸۵، حداکثر ظرفیت مجاز برای سلول باتریهای لیتیومیونی به ۲۰ واتساعت محدود میشود.
برای تبدیل ظرفیت باتریها به واتساعت باید ابتدا میلیآمپرساعت را در ولتاژ ضرب و سپس بر ۱۰۰۰ تقسیم کرد. با انجام این کار بهراحتی متوجه میشویم که مرز ۲۰ واتساعتی برای تمام پرچمداران سامسونگ و اپل و گوگل رعایت شده است.
باتری آیفون ۱۶ و ۱۶ پرو و ۱۶ پرو مکس با ظرفیتی بین ۳۳۵۵ تا ۴۷۰۲ میلیآمپرساعت و ولتاژ ۳٫۸ ولت، ظرفیتی بین ۱۲٫۷۵ تا ۱۷٫۸۷ واتساعت دارد.
سری گلکسی S۲۵ با باتریهای ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ میلیآمپرساعتی و ولتاژ حدود ۳٫۸۵ ولت، ظرفیت ۱۵٫۴ تا ۱۹٫۴ واتساعتی ارائه میدهند. ظرفیت باتری گلکسی زد فولد ۶ و زد فلیپ ۶ بین ۱۵٫۴ تا ۱۶٫۹۴ واتساعت قرار میگیرد.
سری پیکسل ۹ با باتریهای بین ۴۷۰۰ تا ۵۱۰۰ میلیآمپرساعتی و ولتاژ ۳٫۸۵ ولت، بهمرز ۱۹٫۶۸ واتساعت نزدیک میشوند. باتری ریزرهای موتورولا حداکثر ظرفیت ۱۸٫۱ واتساعتی دارند.
وان پلاس ۱۳ از باتری ۶۰۰۰ میلیآمپرساعتی دو سلولی با ولتاژ ۳٫۸۷ ولت استفاده میکند تا ما را با ظرفیت ۲۳٫۲۲ واتساعتی روبهرو کند؛ اما چینیها ظرفیت هر سلول را زیر ۲۰ واتساعت نگه داشتهاند تا قوانین زیر پا گذاشته نشوند.
تعداد زیادی از شرکتهای چینی از باتریهای تکسلولی سیلیکون کربنی با ظرفیت بیشاز ۷۰۰۰ میلیآمپرساعت استفاده میکنند و اکثراً روی فروش بر بازار داخلی تمرکز دارند؛ موردی که شاید نشان بدهد قوانین مشابه آمریکا در چین وجود ندارد.
در نهایت باید دید که آیا تنها دلیل افزایشنیافتن ظرفیت باتری پرچمداران سامسونگ و اپل قوانین آمریکا است یا عدم توسعهیافتگی فناوریها و کسب سود بیشتر هم دخیل هستند.
۵۸۵۸
سامسونگ با بهروزرسانی جدید اندروید ۱۶ توانسته تا با رسیدن به سطح امنیت آیفون، تجربه امنیتی بالایی را برای کاربرانش فراهم کند.
در حالیکه انتظار میرود گوگل در تاریخ ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ (۲۰ اوت) از خانواده پیکسل ۱۰ و نسل جدید ساعت هوشمند خود یعنی پیکسل واچ ۴ رونمایی کند، اطلاعاتی که به تازگی لو رفته حالکی از سایزها و رنگهای این گجت پوشیدنی است.
شرکت سونی اعلام کرده که بهطور موقت عرضه و فروش گوشی پرچمدار جدید خود، Xperia ۱ VII، را در بازار ژاپن متوقف کرده است. این تصمیم پس از انتشار گزارشهایی مبنی بر بروز مشکلات متعدد در عملکرد این گوشی گرفته شده است.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی اعلام کرد: با توجه به اینکه ایرانسل تاکنون تاییدیه ارائه بستههای جدید را از سازمان تنظیم مقررات اخذ نکرده، بستههای اینترنت ثابت TD LTE این اپراتور به حالت قبلی برگشت.
Δ