مایکروسافت، غول فناوری آمریکایی، پس از یکچهارم قرن فعالیت در پاکستان، بهطور رسمی دفاتر خود را در این کشور تعطیل کرد. این تصمیم بازتابی از وضعیت ناپایدار اقتصادی و سیاسی پاکستان عنوان شده است.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شرکت مایکروسافت، یکی از بزرگترین شرکتهای نرمافزاری جهان، اعلام کرد که پس از ۲۵ سال فعالیت رسمی در پاکستان، به حضور خود در این کشور پایان میدهد. به گزارش رسانههای محلی، این تصمیم در حالی گرفته شده که طی سالهای گذشته تعداد کارکنان این شرکت در اسلامآباد بهتدریج کاهش یافته بود.
جاوید رحمان، مدیر سابق مایکروسافت پاکستان، با انتشار پستی در لینکدین این اتفاق را «پایان یک دوران» توصیف کرد و نوشت: «این فقط یک خروج تجاری نیست؛ بلکه هشداری است برای شرایطی که کشور ما بهوجود آورده؛ شرایطی که حتی غولهایی مثل مایکروسافت را به ترک وامیدارد.»
مایکروسافت در پاسخ به رسانه Dawn اعلام کرده است که مشتریان پاکستانی از این پس از طریق شبکهی نمایندگان رسمی و دفاتر منطقهای پشتیبانی خواهند شد؛ مدلی که در بسیاری کشورهای دیگر نیز اجرا میشود.
واکنشها به این تصمیم در پاکستان ادامه دارد. عارف علوی، رئیسجمهور پیشین این کشور، در واکنش به این خبر، آن را «نشانهای نگرانکننده برای آینده اقتصادی پاکستان» توصیف کرد. او یادآور شد که در فوریه ۲۰۲۲، بیل گیتس به پاکستان سفر کرده و بالاترین نشان دولتی این کشور را دریافت کرده بود.
علوی با اشاره به افزایش بیکاری، مهاجرت استعدادها و کاهش قدرت خرید مردم در پاکستان، افزود: «رویاهای بهبود اقتصادی، برای مردم عادی، حالا بیش از هر زمان دیگری دور و دستنیافتنی شدهاند.»
منبع: hindustantimes
۲۲۷۲۲۷
یکی از اعضای کابینه ترامپ بار دیگر از اپل به دلیل وابستگی بیش از حد به چین انتقاد کرده است. این بار نوک پیکان انتقادها مستقیماً متوجه تیم کوک، مدیرعامل اپل، است.
«در ۱۷ و ۱۸ سپتامبر ۲۰۲۴، هزاران پیجر دستی و صدها واکیتاکی که برای استفاده حزبالله لبنان درنظر گرفته شده بود، بهطور همزمان در سراسر لبنان و سوریه در حمله اسرائیل منفجر شدند. در این حمله، حداقل ۴۲ نفر از جمله حداقل ۱۲ غیرنظامی کشته و بیش از ۳۰۰۰ نفر زخمی شدند.»
روزانه هزاران پرواز در سراسر جهان در حال انجام است و بسیاری از آنها با فواصل زمانی و مکانی اندک از کنار یکدیگر عبور میکنند. با این حال، احتمال برخورد میان هواپیماها بسیار پایین است. این ایمنی و عدم برخورد مدیون مقررات دقیق و استانداردهای بینالمللی است که آسمانها را به شکلی حسابشده مدیریت میکنند.
معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری افتا، با بیان اینکه بومیسازی فناوری سایبری یک ضرورت است، بر تدوین نقشه راه امنیت سایبری تأکید کرد.
Δ