دستیار رییس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: پیامک آغاز پرداخت سود ۵ میلیونی سهام عدالت، کلاهبرداری است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از سنا، اخیرا پیامی با محتوای “به دستور وزارت تعاون، پرداخت سود سهام عدالت تیر ماه 1403 آغاز شده و تنها یک روز مهلت هست با تکمیل فرم سود سهام عدالت در صف دریافت کنندگان سود سهام عدالت قرار بگیرید.” در فضای مجازی در حال انتشار است.
در این رابطه مهدی حاجیوند، دستیار رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در امور سهام عدالت با تکذیب این پیام، توضیح داد: هر از گاهی افراد سودجو با انتشار این قبیل مطالب در فضای مجازی، اقدام به کلاهبرداری به خصوص در زمینه سهامداران عدالت میکنند.
او افزود: سودجویان با ارسال لینک و پیوندهای مختلف از افراد درخواست میکنند اطلاعات سجلی و شماره حساب و اطلاعات کارتهای بانکی خود را به این درگاههای الکترونیک وارد کنند، که در نتیجه این اتفاق، اطلاعات افراد بویژه اطلاعات حساب بانکی آنها هک شده، و مورد سواستفاده قرار میگیرد.
حاجیوند تاکید کرد: افراد سودجو حساب کاربری افراد مختلف را هک کرده و از طریق این افراد که ممکن است از دوستان و آشنایان باشند، این دسته از پیغامها را برای ما ارسال میکنند. این اقدام که با هدف باورپذیری بیشتر این پیغامها اتفاق میافتد، معمولا موجب میشود تا دریافتکنندگان پیغامها با انگیزه بیشتری اقدام به ارائه اطلاعات کنند.
دستیار رییس سازمان بورس و اوراق بهادار در امور سهام عدالت تاکید کرد: پیامهایی از جمله ثبتنام جدید و دریافت سود سهام عدالت که با هدف کلیک کردن بر روی پیوندها و لینکهای ارسالی و در پی آن ثبت نام و ارائه اطلاعات سجلی و بانکی افراد ارسال میشود، تماما کلاهبرداری است.
حاجیوند در پایان تاکید کرد: در حال حاضر ثبتنامی برای سهام عدالت وجود ندارد. همچنین برای دریافت سود سهام عدالت نیز به مراجعه سهامداران به سایت یا درگاههای الکترونیک و ارائه اطلاعات شخصی و بانکی نیازی نیست.
انتهای پیام/
بنا بر اعتقاد تحلیلگران وضعیت دلار تحت تاثیر اخبار سیاسی و اتفاقات منطقه ای دچار نوسان قیمتی می شود.
نرخ روز سکه و طلا در بازار روز جمعه دوم خردادماه مشخص شد.
بر اساس مصوبه کارگروه تعاملپذیری و طبق اعلام بیمه مرکزی، از امروز اول خرداد ماه ۱۴۰۴، صدور بیمهنامه در تمامی رشتههای بیمهای برای بیمهگذاران حقیقی تنها با استعلام موفق کدپستی از سامانه ملی املاک و اسکان امکانپذیر است.
امروز که ایران در جریان گفتوگوهایی درباره اصلاح پولی، حذف صفر، و باز طراحی اعتماد عمومی به ریال است، تأمل در تجربه کشور کوچکی چون لیتوانی میتواند الهام بخش باشد. در شرایطی که اقتصاد لیتوانی زیر فشار کمبود ارز، فروپاشی مبادلات بازرگانی با شرق، و چالشهای ساختاری شدید قرار داشت، نخبگان این کشور تصمیم گرفتند اصلاحات را با جسارت آغاز کنند. استقلال بانک مرکزی، کنترل تورم، و سیاست تثبیت نرخ ارز بهعنوان پایه اصلاح پولی، در کانون این تصمیمسازیها بود.
Δ