عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس به تشریح جزییات فعالیت کمیته تخصصی بازار سرمایه در مجلس پرداخت.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سید عبدالکریم هاشمی، با اشاره به تشکیل کمیته تخصصی بازار سرمایه، زیر نظر کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به مسائل و مشکلات مختلف از جمله تحریم که اقتصاد را با پیچیدگیهایی مواجه کرده است، بازارهای مختلف ارز، سکه، مسکن، طلا و مهمتر از همه بازار سرمایه نیازمند توجه ویژه دولت و مجلس هستند.
نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: قوانین و صدور بخشنامههای متعدد بازارها را در پیچ و خم مسائل مختلف درگیر کرده است. فعالان و کارشناسان اقتصادی بر این باور هستند که یکی از دلایل نابسامانی وضع تولید و تجارت در ایران وجود قوانین و مقررات متعدد است که با بخشنامههای مختلف، بازار کار آنها را به هم ریخته و توجه خاص، جزئی و تخصصی به مشکلات بازارها از جمله بازار سرمایه نمیشود.
هاشمی اعلام کرد: شرایط اقتصادی و سیاسی منطقه بازار سرمایه را دچار نوسان شدید کرده که برای رفع این تلاطمات، میبایست کمیتهای تخصصی در حوزه بازار سرمایه زیر نظر کمیسیون اقتصادی تشکیل میشد تا با تمرکز روی موانع، راهکارهای اساسی پیش روی مدیران و مسئولان عالی رتبه کشور دولت و مجلس قرار گیرد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، تاکید کرد: با تشکیل 10 کمیته تخصصی بنا به پیشنهاد کمیسیون اقتصادی مجلس، قطعا موانع پیش رو رفع و فرایند کارها تسهیلتر خواهد شد.
او تاکید کرد: در بحث صادرات و رونق این بخش هم پیشنهاد داده شده که برای هر استانی کمیتهای تخصصی تشکیل شود تا شاهد رفع موانع صادراتی، تولید و حل و فصل مسائل بازارهای سرمایه، ارز، سکه باشیم.
هاشمی افزود:این کمیتهها زیر نظر کمیسیون اقتصادی و با مشارکت کارشناسان متخصص و خبره خارج از مجلس اداره میشوند.
انتهای پیام/
براساس دادههای آماری مدیریت نظارت بر بورسهای سازمان بورس و اوراق بهادار؛ ارزش دارایی سرمایهگذاران خارجی در پایان خرداد به ۱۸ همت رسید.
شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه، با رشد ۱۹هزار واحدی مواجه شد.
صنعت کارگزاری بازار سرمایه فرصت اشتغال کمنظیری را برای تحصیلکردگان کمسابقه در بازار کار فراهم آورده بهطوری که بیش از ۶ هزار نفر از شاغلان در کارگزاریهای بورسی را عمدتا جوانانی با سابقه کمتر از ۵ سال تشکیل میدهند.
در هفته گذشته حجم وارزش معاملات طلا و نقره نسبت به هفته ماقبل خود رشد کرد و در مجموع ۶۶۸.۴ کیلوگرم شمش نقره و ۴۰۰.۹ کیلوگرم شمش طلا در بازار گواهی سپرده و آتی معامله شد.
Δ