هکرهای ناشناس ظاهرا با استفاده از ایمیلهای فیشینگ که وانمود میکنند از سوی شرکت امنیت سایبری ESET است، تلاش کردند سازمانهای رژیم صهیونیستی را با بدافزار نابودکننده فایلها و دادهها آلوده کنند.
به گزارش خبرآنلاین، این ایمیلهای مخرب که ظاهرا از سوی شرکت ESET ارسال شده اند، مدعی هستند دستگاه متعلق به دریافتکننده ایمیل، از سوی یک عامل تهدید تحت حمایتی دولتی، هدف قرار گرفته و در داخل ایمیل، یک فایل فشرده برای دانلود قرار دارد که ظاهرا در سرورهای ESET میزبانی شده است و به کمک درباره احیا از حمله کمک میکند.
به نقل از ایسنا، کوین بومونت، محقق امنیت سایبری که این عملیات را شناسایی کرده است، در وبلاگ خود گفت: این ایمیلها میتواند دستگاههای قربانیان را به باج افزار ساختگی آلوده کند. به نظر میرسد هکرها، فایلهای مخرب را در سرورهای ESET قرار داده اند که نشان میدهد آنها موفق شده اند دفاعهای این شرکت را بشکنند.
شرکت امنیت سایبری ESET که در اسلوواکی مستقر است، اعلام کرد از این واقعه سایبری که هفته گذشته بر شرکت همکارش در «اسرائیل» تاثیر گذاشت، مطلع شده است. این شرکت، ادعای بومونت مبنی بر اینکه زیرساخت شاخه اسرائیلی این شرکت در این حمله، با رخنه روبرو شده است را رد کرد.
شرکت ESET از توضیحات بیشتر خودداری کرد و سوالات را به شرکت «کام سکیور» که توزیع کننده اسرائیلی این شرکت است، ارجاع داد.
این ایمیلها ظاهرا در هشتم اکتبر، یک روز پس از سالروز عملیات طوفان الاقصی ارسال شده بودند. هنوز عامل این عملیات سایبری مشخص نیست اما تاکتیکهای آن، مشابه گروه هکری حامی فلسطینیان به نام «حنظله» (Handala)است.
بر اساس گزارش ریکورد مدیا، این گروه در ژوئیه مسئولیت حملهای را برعهده گرفت که در آن، خود را شرکت امنیت سایبری «کراود استرایک» جا زده بود و تلاش کرده بود بدافزار نابودکننده فایلها و دادهها را در شبکههای اسرائیلی نصب کند. آنها همچنین مدعی انجام حملاتی به رادارهای سپر آهنین شده اند.
۵۸۵۸
با وجودی که وکیل ایلان ماسک ادعا کرده که او از کامپیوتر شخصی استفاده نمیکند، ولی شواهد و قراین زیادی وجود دارد که خلاف این موضوع را ثابت می کنند.
اپل در تدارک معرفی قدرتمندترین گوشی هوشمندش در سال ۲۰۲۵ است؛ آیفون ۱۷ پرو مکس با طراحی تیتانیومی، دوربینهای پیشرفته و پردازنده A19 میخواهد همه رقبا را کنار بزند.
رییس انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های فناور هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال ایران گفت: فیلترشکنها، موجب دسترسی به اطلاعات شخصی و محرمانه، سوءاستفاده و وارد کردن انواع بدافزارها به گوشی و رایانه کاربران شده و در کنار این ها احتمال آسیب های جدی چون نفوذ، کلاهبرداری های اینترنتی و قرار گرفتن در معرض درگاه های جعلی و فیشینگ را افزایش میدهد.
در دنیای امروز، کاربران ایرانی با محدودیتهای فیلترینگ داخلی و تحریمهای خارجی در دسترسی به پلتفرمهای آنلاین مواجهاند، که حذف آنها از سایت کتابخوانی گودریدز نمونهای بارز از این چالش است. امیر مجیری، کارشناس فناوری اطلاعات، بر ضرورت عدالت دسترسی، شفافیت پلتفرمها و اهمیت واکنش رسانهها و سازمانهای حقوق دیجیتال تأکید میکند تا از حذف فرهنگی و تبعیض دیجیتال جلوگیری شود.
Δ