وام طرح ممتاز به مشتریان حقیقی و صنوف دارنده پایانههای فروشگاهی این بانک تعلق میگیرد. در این طرح تسهیلاتی، واجدان شرایط میتوانند وام قرض الحسنه با نرخ سود چهار درصد یا تسهیلات مرابحه با نرخ سود ۱۴ تا ۲۳ دریافت کنند و در مدت زمان ۱۲ تا ۳۶ ماهه بازپرداخت آن را انجام دهند.
مبلغ وام قرض الحسنه بانک تجارت در طرح ممتاز، برای اشخاص حقیقی ۳۰۰ میلیون تومان و برای اشخاص حقوقی، ۷۵۰ میلیون تومان است. همچنان اشخاص حقیقی و حقوقی میتوانند در این طرح تسهیلاتی، به ترتیب ۵۰۰ میلیون تومان و پنج میلیارد تومان وام مرابحه دریافت کنند.
دریافت وام طرح ممتاز بانک تجارت براساس اعتبارسنجی انجام میشود و میانگین حساب متقاضی در مدت زمان یک تا ۱۲ ماهه برای اعطای این وام مورد بررسی قرار میگیرد.
متقاضیان حقیقی دریافت این وام ملزم به ارائه چک، سفته یا مجوز صنفی معتبر برای ضمانت تسهیلات هستند. با این وجود، افراد دارای رتبه اعتباری A و B باید برای دریافت این تسهیلات یک ضامن معرفی کنند؛ در حالی که افراد دارای رتبه اعتباری C و D دارند نیز ملزم به معرفی دو ضامن هستند.
متقاضیانی که وام قرض الحسنه بانک تجارت تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان را دریافت میکنند ملزم به بازپرداخت ماهانه هشت میلیون و ۸۵۷ هزار تومان هستند که در پایان دوره ۳۶ ماهه مجموع رقم وام و سودی که به بانک پرداخت خواهند کرد، مبلغ ۳۱۸ میلیون و ۸۵۹ هزار تومان خواهد بود.
افرادی که وام ۵۰۰ میلیون تومانی را با نرخ سود ۲۳ درصد دریافت میکنند نیز باید هر ماه ۱۹ میلیون و ۳۵۴ هزار تومان قسط به بانک تجارت بپردازند. به این ترتیب، مبلغ کل بازپرداخت این وام به ۶۹۶ میلیون و ۷۷۴ هزار تومان میرسد
افراد حقوقی که تا سقف ۷۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرض الحسنه دریافت نمایند، باید ماهانه مبلغ ۲۲ میلیون و ۱۴۲ هزار تومان به بانک بپردازند. با این حساب مجموع رقم وام و سودی که وامگیرنده در پایان دوره ۳۶ ماهه پرداخت خواهد کرد، مبلغ ۷۹۷ میلیون و ۱۴۷ هزار تومان است.
همچنن افراد حقوقی که پنج میلیارد تومان تسهیلات را با نرخ سود ۲۳ درصد دریافت کنند نیز ملزم به بازپرداخت ماهانه ۱۹۳ میلیون و ۵۴۸ هزار تومان خواهند بود. به این ترتیب، مجموع بازپرداخت وامگیرنده، معادل یک میلیارد و ۹۶۷ میلیون تومان خواهد بود.
هزینههای درمان ناشی از جنگ، بدون پرداخت حق بیمه اضافی، توسط بیمههای تکمیلی پرداخت میشود. این تصمیم جدید بیمه مرکزی میتواند باری از دوش خسارتدیدگان جنگ ۱۲ روزه بردارد.
در تصمیمی بیسابقه، وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که از سال تحصیلی جدید، بیمه ۳۰ روزه برای معلمان مدارس غیردولتی اجباری خواهد شد. این طرح که با همکاری مجلس و سازمان تأمین اجتماعی در حال اجرایی شدن است، به منظور بهبود وضعیت معیشتی معلمان و تضمین حقوق آنها طراحی شده است.
دولت با تصویب بسته حمایتی جدید، با هدف پشتیبانی از صنایع و کسبوکارهای آسیبدیده از جنگ ۱۲ روزه اخیر، تسهیلات مالیاتی و بیمهای گستردهای را ارائه کرد. از تمدید مهلت اظهارنامه مالیاتی تا تخفیف ۴ درصدی مالیات برای پرداخت زودهنگام، این بسته گامی بزرگ برای حفظ تولید و معیشت خانوارها در شرایط بحرانی است.
بیش از ۱۰۰ روز از سال ۱۴۰۴ گذشته، اما بازنشستگان تأمین اجتماعی همچنان در انتظار دریافت مابهالتفاوت حقوق فروردینماه خود هستند. وعده پرداخت این معوقات از اردیبهشت به تیرماه کشیده شده و حالا سؤال این است: آیا حقوق تیرماه بالاخره این انتظار را پایان خواهد داد؟
Δ