اپراتور T-Mobile آماده راهاندازی سرویس پیامرسانی مستقیم استارلینک است و کاربرانی که برای آزمایش این سرویس انتخاب شدهاند، تنظیمات جدیدی در گوشی خود دریافت کردهاند.
به گزارش خبرآنلاین، این سرویس که سال ۲۰۲۵ رسمی راهاندازی خواهد شد، میخواهد در مناطقی با پوشش ضعیف یا بدون پوشش سلولی پیامرسانی مستقیم با ماهواره را ممکن کند و تقریباً یکمیلیون و ۳۰۰ هزار کیلومترمربع از ایالات متحده را پوشش دهد.
به نقل از دیجیاتو، سرویس اتصال مستقیم گوشی به ماهواره استارلینک ابتدا قابلیت پیامرسانی را ارائه خواهد داد و در آینده برای ارائه خدمات صوتی و داده گسترش مییابد. T-Mobile تمرکز خود را روی برقراری ارتباط در مناطق کمبرخوردار از پوشش شبکههای سلولی سنتی گذاشته است، مانند نواحی دورافتاده، مناطق روستایی و مکانهایی که شبکههای سلولی سنتی قادر به پوشش آنها نیستند؛ ازجمله پروازها یا رویدادهای بزرگ مانند کنسرتها.
سرویس ارتباط ماهوارهای استارلینک و T-Mobile که قرار بود ابتدای سال ۲۰۲۵ آزمایش خود را آغاز کند، ظاهراً صفحه جدیدی را در دستگاههای اندروید یا iOS کسانی که در این برنامه نامنویسی کردهاند، فعال کرده است: بخشی به نام Satellite networks یا شبکههای ماهوارهای. این صفحه نشان میدهد کاربران برای آزمایش بتای سرویس ماهوارهای مستقیم استارلینک انتخاب شدهاند و بهتدریج اطلاعات پیامرسانی و گزینههای ارتباطی بیشتری دریافت میکنند.
این سرویس آزمایش بتای رایگان در دسترس مشتریان پسپرداختی خواهد بود که دستگاههای سازگار دارند. T-Mobile اعلام کرده بیشتر گوشیهای هوشمند مدرن با این سرویس کار میکنند البته لیست کامل دستگاههای پشتیبانیشده هنوز مشخص نیست. هدف شرکت فراهمکردن اتصالی قابلاعتماد است حتی در مناطقی که برجهای مخابراتی سنتی ندارند. بهاینترتیب کاربران در مواقع نیاز میتوانند با هم در ارتباط باشند.
T-Mobile امیدوار است این فناوری بتواند راهحل مناسبی برای پوششدهی در مناطق دورافتاده، روستایی و حتی برخی مناطق پرجمعیت مانند کنسرتها و پروازها باشد.
۵۸۵۸
رندرهای جدید، نمای دقیقتری از طراحی احتمالی مدلهای پرو و پرو مکس آیفون ۱۷ ارائه میدهند؛ تغییراتی که شامل جابهجایی لوگو اپل و بازطراحی سیستم مگسیف میشود.
«جک دورسی»، همبنیانگذار توییتر و مدیرعامل شرکت بلاک، از پروژه جدیدش به نام Bitchat پرده برداشت. این اپلیکیشن پیامرسان با استفاده از شبکههای مش بلوتوث به کاربران امکان میدهد تا کاملاً غیرمتمرکز، امن و بدون نیاز به اینترنت یا هرگونه سرور مرکزی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. این فناوری میتواند در شرایطی مانند قطعی اینترنت بسیار کاربردی باشد.
شرکت ایرباس با کسب مجوز برای تغییرات در بخش آوانیکس هواپیماهای خانواده A۳۲۰، در حال توسعه و گسترش فناوری «تاکسیبات» است؛ یک یدککش هیبرید الکتریکی که به کمک آن هواپیما بدون نیاز به روشن شدن موتور، روی باند حرکت میکند و به این ترتیب مصرف سوخت و انتشار آلایندهها به شدت کاهش مییابد.
ایلان ماسک، بنیانگذار اسپیسایکس، برنامهای نوآورانه برای استخراج دیاکسیدکربن (CO₂) از جو زمین و تبدیل آن به سوخت متان موشک معرفی کرد.
Δ