اتحادیه چای کشور در نامه ای به معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی نوشت: کاهش دستوری ثبت سفارشات چای طی سه فصل گذشته سال جاری منجر به کمبود چای و افزایش قیمت آن در سطح بازار شده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اتحادیه تولیدکنندگان، بازرگانان و صنایع بسته بندی چای کشور با ارسال نامه ای به شهرزاد مشیری سرپرست معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی نوشته است: پیرو نامه شماره 1362 – 403 / چ مورخ 12/10/1403 به استحضار می رساند با توجه به کاهش دستوری ثبت سفارشات چای در سه فصل گذشته سال جاری هم اکنون به شدت شاهد ناترازی موجودی در بازار چای کشور هستیم که این کمبود لاجرم و به صورت اجتناب ناپذیر باعث افزایش شدید قیمت در سطح بازار شده است و موجبات تضییع حقوق مصرف کنندگان ترویج بی رویه قاچاق و بسیاری ناهنجاری های دیگر از جمله اخلال در روند تولید صنایع بسته بندی چای کشور را فراهم آورده است.
در بخش دیگری از این نامه ضمن اعلام نگرانی جدی از ادامه وضع موجود در بازار چای درخواست شده است: به منظور رفع کوتاه مدت این معضل و با امید واثق به تدوین برنامه ای کارشناسی و همه جانبه در ظل توجهات و مدیریت آن مقام در سال آینده، استدعا دارد با توجه به زمان اندک باقیمانده تا فرارسیدن ماه مبارک رمضان و سال نو با صدور حداقل 16000 تن ثبت سفارش جهت سهمیه زمستان سال جاری موافقت و دستور اقدام آنی صادر فرمایید.
انتهای پیام/
فناوری امضای ایزوتوپی با تحلیل دقیق ایزوتوپهای آب و خاک، امکان تعیین منشأ جغرافیایی محصولات را با دقتی بیسابقه فراهم میآورد.
در حالی که به تازگی حداکثر قیمت هرکیلوگرم برنج تنظیم بازاری هندی به ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان افزایش یافته است بر اساس مشاهدات میدانی این محصول در فروشگاههای زنجیره ای کماکان به قیمت ۵۰ هزار تومان به فروش میرسد.
معاون سازمان تات، از تدوین برنامه جامع عملیاتی آموزش و ترویج کشاورزی به تفکیک استانها خبر داد و گفت: این برنامه با هدف انسجامبخشی، پاسخگویی مؤثر به مسائل بخش کشاورزی و ارتقای بهرهوری، برای نخستینبار با مشارکت مراکز ملی و استانی و در چارچوب اسناد
پرتودهی با دز پایین، جایگزینی فناورانه برای پاستوریزاسیون حرارتی سنتی است؛ روشی که با تابش کنترل شده اشعه گاما، ایکس یا الکترون، عوامل بیماریزا مانند سالمونلا و لیستریا را در شیر، آبمیوه و تخممرغ غیرفعال میسازد.
Δ