با ورود به فصل بهار و رویش قارچی های سمی که شباهت زیادی به قارچ های خوراکی دارند، نیازمند توجه بیشتری برای خرید این محصول وجود دارد و از خرید این محصول از دستفروشان و مراکز غیرمعتبر باید خودداری شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم ، با ورود به فصل بهار و رویش انوع قارچ در کنار درختان خشکیده و در مناطق کوهستانی یا مرطوب مرتعی کشور رویش دارد و مورد استقبال مردم و بهویژه مردمان بومی و محلی قرار گرفته و چه بسا در بازار عرضه و به فروش میرسند.
اما بسیاری از این قارچ ها سمی هستند و هر ساله منجر به مرگ و مسمومیت افراد زیادی در کشور می شود زیرا قارچی های سمی شباهت زیادی به قارچ های خوراکی دارد و تشخیص آن برای بسیاری از افراد غیر ممکن است.
قارچهای سمی از نظر خصوصیّات ظاهری مانند شکل، رنگ، بو، قوام و مزه شباهت بسیاری به قارچهای خوراکی داشته و مصرف آنها بسیار خطرناک است. تمیز دادن و تشخیص انواع خوراکی قارچ از انواع سمی مشکل بوده و تنها توسط متخصصان و کارشناسان مجرب قارچشناسی و گیاهشناسی امکانپذیر است و بیتوجهی به این مسئله موجب اتفاقات ناگوار برای خانوادهها و ضایعه در جامعه خواهد شد.
قربانی کارشناس سازمان غذا و دارو با اشاره به رشد قارچهای خودرو در فصل بهار هشدار داد: ظاهر فریبنده این قارچها نباید باعث اطمینان خاطر شود، چرا که برخی از آنها بهشدت سمی هستند و مصرفشان میتواند سلامت افراد را بهطور جدی تهدید کند.
بنابراین گزارش انجمن قارچ هرساله در این فصل هشدار می دهد که مردم قارچ های خوراکی را از مراکز معبر و از خرید آن از کن از کنار خیابان و دستفروشان جدا خودداری کنند.
انتهای پیام/
فناوری امضای ایزوتوپی با تحلیل دقیق ایزوتوپهای آب و خاک، امکان تعیین منشأ جغرافیایی محصولات را با دقتی بیسابقه فراهم میآورد.
در حالی که به تازگی حداکثر قیمت هرکیلوگرم برنج تنظیم بازاری هندی به ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان افزایش یافته است بر اساس مشاهدات میدانی این محصول در فروشگاههای زنجیره ای کماکان به قیمت ۵۰ هزار تومان به فروش میرسد.
معاون سازمان تات، از تدوین برنامه جامع عملیاتی آموزش و ترویج کشاورزی به تفکیک استانها خبر داد و گفت: این برنامه با هدف انسجامبخشی، پاسخگویی مؤثر به مسائل بخش کشاورزی و ارتقای بهرهوری، برای نخستینبار با مشارکت مراکز ملی و استانی و در چارچوب اسناد
پرتودهی با دز پایین، جایگزینی فناورانه برای پاستوریزاسیون حرارتی سنتی است؛ روشی که با تابش کنترل شده اشعه گاما، ایکس یا الکترون، عوامل بیماریزا مانند سالمونلا و لیستریا را در شیر، آبمیوه و تخممرغ غیرفعال میسازد.
Δ