معاون برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی از ارسال لایحه دوفوریتی دولت به مجلس برای کاهش مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی و نهادهها از ۱۰ درصد به یک درصد در بودجه ۱۴۰۴ خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهادکشاورزی اکبر فتحی معاون برنامهریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: این اقدام دولت در راستای جلوگیری از افزایش قیمت کالاهای اساسی و نهادههای کشاورزی انجام شده است.
وی ابراز امیدواری کرد که این لایحه دوفوریتی حداکثر ظرف یک ماه به تصویب مجلس برسد و اجرایی شود.
معاون برنامهریزی و اقتصادی تصریح کرد: در قانون بودجه 1403 بندی وجود داشت که بر اساس آن حقوق گمرکی کالاهای اساسی و نهاده های کشاورزی از 4 درصد به یک درصد و مالیات بر ارزش افزوده نیز از 10 درصد به یک درصد کاهش می یافت و اجرای این بند موجب شد قیمت این کالاها تعدیل و بازار آن تنظیم شود.
وی ادامه داد: در بودجه سال 1404 عبارت ارزش افزوده در مورد کالاهای اساسی و نهاده های کشاورزی حذف شده و این کالاها مشمول حقوق گمرکی شده اند.
فتحی گفت: پی گیریها و مکاتبات وزیر جهاد کشاورزی با معاون اول رییس جمهوری در سال گذشته و انجام بررسیهای کارشناسی منجر به این شد که در راستای جلوگیری از افزایش قیمت کالاهای اساسی و نهادههای کشاورزی، لایحه دوفوریتی برای کاهش مالیات بر ارزش افزوده این کالاها از 10 درصد به یک درصد تدوین و از سوی دولت به مجلس برای تصویب ارسال شود.
وی تخصیص ارز واردات کالاهای اساسی و نهادههایی در سال گذشته همچون روغن خام و دانه سویا ، ذرت و کنجاله سویا به شرکتهای واردکننده ثبت سفارش کرده بودند را از مشکلات بخش خصوصی دانست و اذعان داشت: تخصیص ارز این کالاها با هماهنگی بانک مرکزی انجام میشود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان این که تشکلها بازوی توانای اجرایی وزارت جهاد کشاورزی هستند، گفت: با هماهنگی بخش خصوصی و تشکلها مشکلات را حل میکنیم.
انتهای پیام/
فناوری امضای ایزوتوپی با تحلیل دقیق ایزوتوپهای آب و خاک، امکان تعیین منشأ جغرافیایی محصولات را با دقتی بیسابقه فراهم میآورد.
در حالی که به تازگی حداکثر قیمت هرکیلوگرم برنج تنظیم بازاری هندی به ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان افزایش یافته است بر اساس مشاهدات میدانی این محصول در فروشگاههای زنجیره ای کماکان به قیمت ۵۰ هزار تومان به فروش میرسد.
معاون سازمان تات، از تدوین برنامه جامع عملیاتی آموزش و ترویج کشاورزی به تفکیک استانها خبر داد و گفت: این برنامه با هدف انسجامبخشی، پاسخگویی مؤثر به مسائل بخش کشاورزی و ارتقای بهرهوری، برای نخستینبار با مشارکت مراکز ملی و استانی و در چارچوب اسناد
پرتودهی با دز پایین، جایگزینی فناورانه برای پاستوریزاسیون حرارتی سنتی است؛ روشی که با تابش کنترل شده اشعه گاما، ایکس یا الکترون، عوامل بیماریزا مانند سالمونلا و لیستریا را در شیر، آبمیوه و تخممرغ غیرفعال میسازد.
Δ