سفیر چین در تهران از آمادگی کشورش برای گسترش همکاری های فنی و اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران در حوزه های مختلف بخش کشاورزی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، غلامرضا نوری در دیدار زونگ پیوو سفیر جمهوری خلق چین در تهران، بر تقویت روابط دوجانبه در بخش کشاورزی به ویژه حوزه انتقال دانش، تجربه و فناوری تاکید کرد و گفت: ایران و چین تجارب ارزشمندی در زیربخشهای مختلف کشاورزی دارند که میتوان در زمینه تبادل آن با یکدیگر همکاری کنند.
وی با اشاره به حضور فعال جمهوری اسلامی ایران در برنامه ها و فعالیتهای بخش کشاورزی سازمان شانگهای، امادگی کشورمان را برای برگزاری موفقیتآمیز اجلاس وزرای کشاورزی سازمان شانگهای که قرار است در مردادماه سالجاری در پکن برگزار شود، ابراز داشت.
نوری همچنین از وزیر کشاورزی چین برای سفر به تهران و برگزاری سومین نشست کمیته مشترک همکاریهای کشاورزی دعوت به عمل آورد.
زونگ پی وو سفیر جمهوری خلق چین در تهران در این دیدار گفت روابط جمهوری اسلامی ایران و چین در بخش کشاورزی در سطح مطلوبی قرار دارد و هم اکنون چین به عنوان یکی از مقاصد عمده صادرات محصولات کشاورزی ایران به شمار می آید.
وی همچنین آمادگی کشورش برای گسترش افقهای همکاری فنی و اقتصادی با جمهوری اسلامی ایران در حوزه های مختلف بخش کشاورزی را ابراز داشت.
انتهای پیام/
فناوری امضای ایزوتوپی با تحلیل دقیق ایزوتوپهای آب و خاک، امکان تعیین منشأ جغرافیایی محصولات را با دقتی بیسابقه فراهم میآورد.
در حالی که به تازگی حداکثر قیمت هرکیلوگرم برنج تنظیم بازاری هندی به ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان افزایش یافته است بر اساس مشاهدات میدانی این محصول در فروشگاههای زنجیره ای کماکان به قیمت ۵۰ هزار تومان به فروش میرسد.
معاون سازمان تات، از تدوین برنامه جامع عملیاتی آموزش و ترویج کشاورزی به تفکیک استانها خبر داد و گفت: این برنامه با هدف انسجامبخشی، پاسخگویی مؤثر به مسائل بخش کشاورزی و ارتقای بهرهوری، برای نخستینبار با مشارکت مراکز ملی و استانی و در چارچوب اسناد
پرتودهی با دز پایین، جایگزینی فناورانه برای پاستوریزاسیون حرارتی سنتی است؛ روشی که با تابش کنترل شده اشعه گاما، ایکس یا الکترون، عوامل بیماریزا مانند سالمونلا و لیستریا را در شیر، آبمیوه و تخممرغ غیرفعال میسازد.
Δ