رییس سازمان چای کشور با بیان اینکه ۷۷ هزار تن برگ سبز چای در چین اول خریداری شد گفت:چین دوم برگ سبز چای از اواخر خرداد و اوایل تیر ماه آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهادکشاورزی، حبیب جهانساز گفت:76 هزار و 811 تن برگ سبز چای از ابتدای فصل برداشت تاکنون از چایکاران خریداری شده است.
وی افزود: از این مقدار برگ سبز چای خریداری شده، نزدیک به 47 هزار و 966 تن معادل حدود 43 درصد برگ سبز درجه یک و مابقی درجه دو است.
حبیب جهانساز ارزش برگ سبز چای خریداری شده را 1690 میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: 25 درصد برگ سبز چای خریداری شده معادل 420 میلیارد تومان سهم دولت و 75 درصد معادل 1270 میلیارد تومان نیز سهم کارخانجات فرآوری چای است.
وی تصریح کرد: تاکنون 775 میلیارد تومان معادل 60 درصد سهم کارخانجات بابت خرید برگ سبز چای پرداخت شده و در حال پیگیری پرداخت سهم دولت نیز هستیم.
جهانساز با بیان این که چین دوم برگ سبز چای از اواخر خرداد و اوایل تیر ماه آغاز شده است، گفت: روزانه 1200 تا 2200 تن برگ سبز چای در چین دوم از باغات برداشت میشود.
وی اضافه کرد: اوج برداشت در چین دوم را رد کردیم و روزهای پایانی برداشت در حال سپری شدن است.
رئیس سازمان چای به چایکاران توصیه کرد با توجه به این که در چین دوم، اقلیم تغییر میکند و خشک میشود، چایکاران به موقع عملیات باغی را انجام دهند تا هم برگ سبز چای کیفیتری را برداشت و هم کارخانجات فرآوری، چای خشک بهتری تولید کنند.
وی پیشبینی کرد؛ با توجه به تاثیرپذیری باغات دیم چای از شرایط اقلیمی، امسال 135 هزار تن برگ سبز چای در کشور تولید شود.
جهانساز درباره نیاز کشور به چای خشک اذعان داشت: نیاز کشور به چای خشک، سالانه 70 هزار تن است که 25 تا 30 هزار تن آن در داخل تولید و بخشی از آن هم وارد میشود.
رییس سازمان چای کشور گفت: با واردات حدود 50 هزار تن چای خشک، نیاز بازار کشور تامین خواهد شد.
انتهای پیام/
مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران از توسعه گسترده پرورش ماهیان خاویاری در ۲۲ استان کشور خبر داد و گفت: تولید خاویار کشور از ۲۱.۶ تن در سال گذشته به بیش از ۲۵.۱ تن افزایش یافته که نشاندهنده رشد ۱۷ درصدی است.
بر اساس اعلام معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهادکشاورزی، ثبت سفارشات جدید واردات شکر خام برای فصل تابستان از ۲۱ تیر ۱۴۰۴ آغاز میشود.
فناوری امضای ایزوتوپی با تحلیل دقیق ایزوتوپهای آب و خاک، امکان تعیین منشأ جغرافیایی محصولات را با دقتی بیسابقه فراهم میآورد.
در حالی که به تازگی حداکثر قیمت هرکیلوگرم برنج تنظیم بازاری هندی به ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان افزایش یافته است بر اساس مشاهدات میدانی این محصول در فروشگاههای زنجیره ای کماکان به قیمت ۵۰ هزار تومان به فروش میرسد.
Δ