مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران از توسعه گسترده پرورش ماهیان خاویاری در ۲۲ استان کشور خبر داد و گفت: تولید خاویار کشور از ۲۱.۶ تن در سال گذشته به بیش از ۲۵.۱ تن افزایش یافته که نشاندهنده رشد ۱۷ درصدی است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی ناصر کرمیراد از توسعه گسترده پرورش ماهیان خاویاری در 22 استان کشور خبر داد و گفت: با توجه به ظرفیتهای اقلیمی مناسب برای گسترش این صنعت در فاز دوم توسعه، هدفگذاری برای تولید بیش از 140 تن خاویار و 20 هزار تن گوشت ماهیان خاویاری انجام شده است.
وی افزود: سرمایهگذاری در این حوزه بسیار سودآور است و داشبوردهای سرمایهگذاری برای توسعه این صنعت در استانهای مختلف آماده شدهاند.
مدیرکل دفتر بازسازی و حفظ ذخایر ژنتیکی آبزیان سازمان شیلات ایران خاطرنشان کرد: در سال 1403 تولید گوشت ماهیان خاویاری به بیش از 6050 تن رسیده که نسبت به سال قبل رشدی حدود 26 درصدی داشته است، همچنین تولید خاویار کشور از 21.6 تن در سال گذشته به بیش از 25.1 تن افزایش یافته که نشاندهنده رشد 17 درصدی است.
وی گفت: در حوزه صادرات نیز، بیش از 7.5 تن خاویار بهطور مستقیم از مسیر گمرک صادر شده و تخمین زده میشود که بخش قابل توجهی از خاویار ایران نیز بهصورت مسافری و چمدانی به خارج از کشور منتقل شده باشد.
کرمیراد با اشاره به این که خاویار ایران همچنان در بازار جهانی بیرقیب است و مشتریان خاص خود را دارد، عنوان کرد: با ادامه این روند، ظرفیت تولید و صادرات ماهیان خاویاری کشور در حال افزایش بوده و فرصتهای جدیدی برای سرمایهگذاری در این بخش فراهم شده است.
انتهای پیام/
رییس سازمان چای کشور با بیان اینکه ۷۷ هزار تن برگ سبز چای در چین اول خریداری شد گفت:چین دوم برگ سبز چای از اواخر خرداد و اوایل تیر ماه آغاز شده است.
بر اساس اعلام معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهادکشاورزی، ثبت سفارشات جدید واردات شکر خام برای فصل تابستان از ۲۱ تیر ۱۴۰۴ آغاز میشود.
فناوری امضای ایزوتوپی با تحلیل دقیق ایزوتوپهای آب و خاک، امکان تعیین منشأ جغرافیایی محصولات را با دقتی بیسابقه فراهم میآورد.
در حالی که به تازگی حداکثر قیمت هرکیلوگرم برنج تنظیم بازاری هندی به ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان افزایش یافته است بر اساس مشاهدات میدانی این محصول در فروشگاههای زنجیره ای کماکان به قیمت ۵۰ هزار تومان به فروش میرسد.
Δ