معاون وزیر جهادکشاورزی گفت: ناترازی انرژی فعلی اگر با علم مدیریت میشد و در زمان خود به آن پرداخته می شد الان به این وضعیت نمیرسیدم و در بخش کشاورزی نیز همین مشکلات را داریم.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اکبر فتحی معاون برنامهریزی و امور اقتصادی وزارت جهادکشاورزی امروز در همایش هفته ملی پژوهش و فناوری اظهار داشت: جامعه ما انتظار دارد به مسئله ارتقا عملکردها در تولید کشاورزی پرداخته شود و دانش های تولید شده ناب به بخش کشاورزی منتقل شود.
وی افزود: کشاورزان مناطق همجوارعملکرد های متفاوتی دارند و برخی کشاورزان عملکرد شاخص و برخی عملکرد متوسطی دارند که نیازمند است ضریب نفود دانش در بخش کشاورزی و آموزش افزایش یابد و این مشکل باید رفع شود.
معاون وزیر جهادکشاورزی ادامه داد: ناترازی انرژی فعلی اگر با علم مدیریت میشد و در زمان خود به آن پرداخته می شد الان به این وضعیت نمیرسیدم و در بخش کشاورزی نیز همین مشکلات را داریم.
وی با بیان اینکه میزان استفاده از انرژی در بخش طیور بسیار زیاد است گفت: اگر انرژی با قیمت تمام شده در اختیار مرغداران قرار میگرفت میزان مصرف آنها اندازه فعلی نبود. این مسائل نیز با انجام پژوهشی های مرتبط قابل رفع است.
انتهای پیام/
فناوری امضای ایزوتوپی با تحلیل دقیق ایزوتوپهای آب و خاک، امکان تعیین منشأ جغرافیایی محصولات را با دقتی بیسابقه فراهم میآورد.
در حالی که به تازگی حداکثر قیمت هرکیلوگرم برنج تنظیم بازاری هندی به ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان افزایش یافته است بر اساس مشاهدات میدانی این محصول در فروشگاههای زنجیره ای کماکان به قیمت ۵۰ هزار تومان به فروش میرسد.
معاون سازمان تات، از تدوین برنامه جامع عملیاتی آموزش و ترویج کشاورزی به تفکیک استانها خبر داد و گفت: این برنامه با هدف انسجامبخشی، پاسخگویی مؤثر به مسائل بخش کشاورزی و ارتقای بهرهوری، برای نخستینبار با مشارکت مراکز ملی و استانی و در چارچوب اسناد
پرتودهی با دز پایین، جایگزینی فناورانه برای پاستوریزاسیون حرارتی سنتی است؛ روشی که با تابش کنترل شده اشعه گاما، ایکس یا الکترون، عوامل بیماریزا مانند سالمونلا و لیستریا را در شیر، آبمیوه و تخممرغ غیرفعال میسازد.
Δ