وزیر آموزش و پرورش با اشاره به وجود تعداد زیادی از مسائل جزئی در حوزه آموزش و پرورش، بیان کرد: کارگروههایی در زمینههای هوش مصنوعی، آسیبهای اجتماعی، دانشگاه فرهنگیان، و اتاق تعیین وضعیت مهر ۱۴۰۴ تشکیل شدهاند. همچنین، ما به طور جدی در حال پیگیری موضوعاتی مانند آزمونهای کیفیت بخشی، توانمندسازی معلمان، مسائل معیشتی و رفاهی فرهنگیان، و پاداش پایان خدمت فرهنگیان هستیم.
علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، در جلسه شورای عالی اظهار داشت: رئیسجمهور بهطور جدی پیگیر مسائل مربوط به آموزش و پرورش است و تا کنون ۱۵ جلسه در این زمینه برگزار کرده است.
وی ادامه داد: یکی از رویکردهای ایشان در حوزه آموزش و پرورش، ارتقاء عدالت آموزشی با تمرکز بر گسترش فضاهای آموزشی است و بر این باور است که مدل و الگوی ساخت مدارس در کشور باید دستخوش تغییر شود.
کاظمی اظهار کرد: یکی دیگر از رویکردهای ایشان کیفیت بخشی به نظام آموزش و پرورش کشور است.
وزیر آموزش و پرورش ابراز کرد: نظام مسائل ۷۵۰ منطقه آموزش و پرورش کشور و همچنین ظرفیت های این مناطق برای استفاده آموزش و پرورش استخراج شده است. وی افزود: رویکرد ما در مدرسه سازی استفاده از مشارکت نیروهای مردمی و جهادی برای انجام این کار است. نهادها و دستگاه های مختلفی برای همکاری در این امر خیر اعلام آمادگی کرده اند.
کاظمی تصریح کرد: برای کیفیت بخشی و ارتقای نظام آموزشی دو مسیر را دنبال می کنیم یکی تحول در روشهای یادگیری و یاددهی است که اساسی ترین مشکل ما در آموزش و پرورش روشهای یادگیری و یاددهی است (توانمند سازی معلمان، بهبود روش های تدریس، چیدمان کلاس های درس، تکنولوژی و تجهیزات آموزشی و…).
وی اظهار کرد: مسیر دومی که دنبال می کنیم، موضوع الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین که قبلا تحت عنوان طرح تدبیر و تعالی مدیریت مدارس از آن نامبرده می شد و بیشتر بر ابعاد مدیریتی مدرسه تاکید دارد. ارتقای سطح مدیریتی مدارس از نظر شاخصها، راهبری کلان مدرسه، اندازه گیری و غیره مد نظر است.
وزیر آموزش و پرورش اظهارکرد: دوازده مسئله کلان آموزش و پرورش مشخص شده است که محور همه آنها سند تحول بنیادین و نقشه راه اجرای آن است.
وی با تاکید بر اینکه خرده مسائل آموزش وپرورش خیلی زیاد است عنوان کرد: کارگروه های هوش مصنوعی، آسیبهای اجتماعی، دانشگاه فرهنگیان، اتاق تعیین وضعیت مهر ۱۴۰۴ و… تشکیل شده است و همچنین آزمونهای کیفیت بخشی، توانمند سازی معلمان، مسائل معیشتی و رفاهی فرهنگیان، پاداش پایان خدمت فرهنگیان و … که به طور جد پیگیر حل این مسائل هستیم.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وزیر آموزش و پرورش در ادامه گفت: یک برنامه عملیاتی برای سال ۱۴۰۴ مبتنی بر شاخص های برنامه هفتم توسعه و نقشه راه اجرایی سازی سند تحول بنیادین در دست بررسی و کار کارشناسی است.
بازار طلا و سکه ایران با جهش چشمگیر قیمتها در هفته گذشته، تحت تأثیر افزایش ۷۰ دلاری اونس جهانی طلا و رشد نرخ ارز داخلی، شاهد تغییرات قابلتوجهی بود. اما با فرارسیدن تعطیلات تاسوعا و عاشورا، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران پیشبینی میکند که بازار هفته آینده آرام و با نوسانات جزئی همراه خواهد بود. آیا این ثبات ادامهدار خواهد بود یا رکود بازار عمیقتر میشود؟
ایران با تکیه بر شبکههای مالی غیررسمی، تحریمهای سنگین آمریکا را دور زده و تجارت ۸۰ میلیارد دلاری خود را حفظ کرده است. اما با تهدیدات جدید دولت ترامپ علیه این شبکهها، ایران به دنبال راهکارهای هوشمندانهای برای تقویت همکاری با چین، روسیه و هند است. آیا این استراتژی اقتصاد ایران را در برابر فشارهای غرب بیمه خواهد کرد؟
در روز عاشورا که بازار رسمی طلا و ارز تعطیل بود، قیمتها اما آرام نگرفتند. نوسان دلار و اونس جهانی باعث شد نرخ طلا و سکه در بازارهای آنلاین جهش پیدا کند. از سکه امامی با حباب سنگین ۱۲ میلیونی تا نیمسکه با حباب بیسابقه، بازار زیر سایه تعطیلی هم داغ بود!
بانک مرکزی ایران اعلام کرد که از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۱۱ تیرماه، بیش از ۱۳.۵ میلیارد دلار برای تأمین نیازهای وارداتی کشور، از کالاهای اساسی و دارو گرفته تا بخشهای تجاری و خدماتی، تخصیص داده شده است؛ رکوردی که نشاندهنده تلاش برای پشتیبانی از اقتصاد در برابر فشارهای خارجی است.
Δ