بررسی روند معاملات بازار قراردادهای آتی بورس کالای ایران در نخستین هفته سال (منتهی به ۷ فرودینماه) نشان میدهد که در سه روز معاملاتی این هفته بیش از ۳۴ هزار قرارداد منعقد شد و ارزش این معاملات به حدود ۷۰۰ میلیارد تومان رسید.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، آمارهای هفتگی معاملات بازار قراردادهای آتی بورس کالا نشان میدهد که در هفته منتهی به 7 فروردینماه، 34 هزار و 545 قراردادآتی در بورس کالا منعقد شد. بیشترین حجم و ارزش معامله به روز چهارشنبه 6 فروردین اختصاص یافت به طوریکه در این روز 10 هزار و 826 قرارداد به ارزش 258 میلیارد تومان ثبت شد.
هم اکنون در بازار آتی بورس کالای ایران، قراردادهای آتی صندوق طلای لوتوس، صندوق طلای کهربا، صندوق طلای جواهر، شمش طلا، شمش نقره و زعفران نگین فعال است.
انتهای پیام/
بازار طلا و سکه ایران با جهش چشمگیر قیمتها در هفته گذشته، تحت تأثیر افزایش ۷۰ دلاری اونس جهانی طلا و رشد نرخ ارز داخلی، شاهد تغییرات قابلتوجهی بود. اما با فرارسیدن تعطیلات تاسوعا و عاشورا، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران پیشبینی میکند که بازار هفته آینده آرام و با نوسانات جزئی همراه خواهد بود. آیا این ثبات ادامهدار خواهد بود یا رکود بازار عمیقتر میشود؟
ایران با تکیه بر شبکههای مالی غیررسمی، تحریمهای سنگین آمریکا را دور زده و تجارت ۸۰ میلیارد دلاری خود را حفظ کرده است. اما با تهدیدات جدید دولت ترامپ علیه این شبکهها، ایران به دنبال راهکارهای هوشمندانهای برای تقویت همکاری با چین، روسیه و هند است. آیا این استراتژی اقتصاد ایران را در برابر فشارهای غرب بیمه خواهد کرد؟
در روز عاشورا که بازار رسمی طلا و ارز تعطیل بود، قیمتها اما آرام نگرفتند. نوسان دلار و اونس جهانی باعث شد نرخ طلا و سکه در بازارهای آنلاین جهش پیدا کند. از سکه امامی با حباب سنگین ۱۲ میلیونی تا نیمسکه با حباب بیسابقه، بازار زیر سایه تعطیلی هم داغ بود!
بانک مرکزی ایران اعلام کرد که از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۱۱ تیرماه، بیش از ۱۳.۵ میلیارد دلار برای تأمین نیازهای وارداتی کشور، از کالاهای اساسی و دارو گرفته تا بخشهای تجاری و خدماتی، تخصیص داده شده است؛ رکوردی که نشاندهنده تلاش برای پشتیبانی از اقتصاد در برابر فشارهای خارجی است.
Δ