قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۴۷ درصد کاهش به ۳۱۰۰ دلار و ۵۹ سنت رسید.
قیمت طلا در معاملات روز جمعه کاهش یافته است. سرمایهگذاران درحال بررسی تأثیر عوارض جدید دونالد ترامپ هستند که نگرانی درمورد آهسته شدن رشد اقتصاد را بالا برده است.
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۴۷ درصد کاهش به ۳۱۰۰ دلار و ۵۹ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۰۴ درصدی به ۳۱۲۰ دلار و ۴۰ سنت رسیده است.
قیمت طلا در روز گذشته درست چند ساعت پساز آن که به رکورد ۳۱۶۷ دلار و ۵۷ سنت رسیده بود، بیشاز ۲ درصد بهخاطر اعلام عوارض جدید ترامپ کاهش یافت.
ترامپ اعلام کرده ۱۰ درصد عوارض بر تمام واردات به آمریکا وضع میکنند و برخی شرکای تجاری بزرگ عوارضی بالاتر از ۱۰ درصد خواهند داشت.
این شرکای تجاری ترامپ را با یک جنگ تجاری تهدید کردهاند. این عوارض ترس از افزایش قیمت شدید در بزرگترین بازار مصرفی دنیا را بالا برده است.
مقامات فدرال رزرو آمریکا که بهدنبال جزئیات بیشتری از طرحهای تجاری ترامپ بودند، حالا با اعلام این عوارض جدید، از تغییرات اساسی در دورنمای اقتصاد کشور خبر دادهاند.
بازارها در حال حاضر منتظر گزارش لیست حقوقبگیران بخش غیرکشاورزی آمریکا هستند که سرنخهای بیشتری از سیاست نرخ بهره فدرال رزرو ارائه دهد.
در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۱.۲۸ درصد افزایش به ۳۱ دلار و ۵۶ سنت رسید و پلاتین با یک افزایش ۰.۵۴ درصدی ۹۵۶ دلار و ۸۸ سنت معامله میشود.
گسترش نیوز
اقتصاد
بانک و بیمه
سارا سمیع شمس
۱۴۰۴/۰۱/۱۵ ۰۹:۲۶:۵۶
امروز که ایران در جریان گفتوگوهایی درباره اصلاح پولی، حذف صفر، و باز طراحی اعتماد عمومی به ریال است، تأمل در تجربه کشور کوچکی چون لیتوانی میتواند الهام بخش باشد. در شرایطی که اقتصاد لیتوانی زیر فشار کمبود ارز، فروپاشی مبادلات بازرگانی با شرق، و چالشهای ساختاری شدید قرار داشت، نخبگان این کشور تصمیم گرفتند اصلاحات را با جسارت آغاز کنند. استقلال بانک مرکزی، کنترل تورم، و سیاست تثبیت نرخ ارز بهعنوان پایه اصلاح پولی، در کانون این تصمیمسازیها بود.
یارانه نقدی دهکهای چهارم تا نهم در اردیبهشت ۱۴۰۴ روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت واریز میشود، اما برداشت آن تنها از ساعت ۲۴ همان روز آغاز میشود. در عین حال، حذف یارانه بیش از ۷۵۰ هزار نفر از ثروتمندان همچنان ادامه دارد.
در آخرین روز اردیبهشتماه ۱۴۰۴، بازار سرمایه یکی از سنگینترین افتهای خود در ماههای اخیر را تجربه کرد؛ جایی که شاخص کل با ریزش ۵۸ هزار واحدی، به فشار سهجانبه از سمت اخبار سیاسی، تصمیمات اقتصادی و محدودیتهای صنعتی واکنش نشان داد. افت همزمان شاخصهای بورس و فرابورس، خروج نقدینگی و افزایش تمایل به صندوقهای درآمد ثابت، از چرخش انتظارات در میان معاملهگران حکایت دارد.
رئیس هیئتمدیره انجمن صنفی روغن نباتی ایران با بیان این که حذف ۱۰ درصد مالیات ارزشافزوده روغن باید در هیئتدولت به تصویب نهایی برسد، گفت: صنعت در انتظار اقدام سازمان امور مالیاتی است.
Δ