سهم حقیقیها، حقوقیها و صندوقهای سهامی از آمار معاملات بازار سهام در سال گذشته، به ترتیب ۷۱، ۱۱.۸ و ۶ درصد بوده است.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در سال گذشته، سهم حقیقیها، حقوقیها و صندوقهای سهامی به ترتیب 13،367،101 میلیارد ریال (71درصد)، 2،221،441میلیارد ریال (11.8 درصد) و 1،123،341میلیارد ریال (6 درصد) بود.
در سال گذشته، تعداد سهامداران فعال در بازار اعم از حقیقی و حقوقی (بدون احتساب کدهای دارای معامله در عرضههای اولیه) 3 میلیون و 179هزار و 568 نفر بود که به تفکیک 3 میلیون و 174 هزار و 456 نفر شامل سهامداران حقیقی و 5 هزار و 112 نفر به حقوقیها مربوط میشود.
در این بازه زمانی، 3 صنعت 1.خودرو و ساخت قطعات 2. فلزات اساسی 3. بانکها و موسسات اعتباری، جزو 3 صنعت پرگردش در معاملات بازار سهام بودند.
آمارها حاکی از آن است که؛ در سال گذشته این 3 صنعت 33 درصد ارزش کل معاملات بازار را به خود اختصاص دادند.
انتهای پیام/
بازار طلا و سکه ایران با جهش چشمگیر قیمتها در هفته گذشته، تحت تأثیر افزایش ۷۰ دلاری اونس جهانی طلا و رشد نرخ ارز داخلی، شاهد تغییرات قابلتوجهی بود. اما با فرارسیدن تعطیلات تاسوعا و عاشورا، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران پیشبینی میکند که بازار هفته آینده آرام و با نوسانات جزئی همراه خواهد بود. آیا این ثبات ادامهدار خواهد بود یا رکود بازار عمیقتر میشود؟
ایران با تکیه بر شبکههای مالی غیررسمی، تحریمهای سنگین آمریکا را دور زده و تجارت ۸۰ میلیارد دلاری خود را حفظ کرده است. اما با تهدیدات جدید دولت ترامپ علیه این شبکهها، ایران به دنبال راهکارهای هوشمندانهای برای تقویت همکاری با چین، روسیه و هند است. آیا این استراتژی اقتصاد ایران را در برابر فشارهای غرب بیمه خواهد کرد؟
در روز عاشورا که بازار رسمی طلا و ارز تعطیل بود، قیمتها اما آرام نگرفتند. نوسان دلار و اونس جهانی باعث شد نرخ طلا و سکه در بازارهای آنلاین جهش پیدا کند. از سکه امامی با حباب سنگین ۱۲ میلیونی تا نیمسکه با حباب بیسابقه، بازار زیر سایه تعطیلی هم داغ بود!
بانک مرکزی ایران اعلام کرد که از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۱۱ تیرماه، بیش از ۱۳.۵ میلیارد دلار برای تأمین نیازهای وارداتی کشور، از کالاهای اساسی و دارو گرفته تا بخشهای تجاری و خدماتی، تخصیص داده شده است؛ رکوردی که نشاندهنده تلاش برای پشتیبانی از اقتصاد در برابر فشارهای خارجی است.
Δ