با نهایی شدن پیشنویس آئیننامه ساماندهی کارکنان دولت، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از حذف شرکتهای واسطه، تأمین امنیت شغلی نیروهای قراردادی و شرکتی و تداوم پیگیریهای مجلس برای تحقق اهداف قانونی طرح ساماندهی خبر داد. علی بابایی کارنامی تأکید کرد در صورت عدم اجرای کامل اهداف مورد نظر، مجلس مسیر قانونگذاری را تا حصول نتیجه نهایی ادامه خواهد داد.
علی بابایی کارنامی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به نهایی شدن پیشنویس آئیننامه ساماندهی کارکنان دولت از طرف دولت، عنوان کرد: بر اساس پیگیریهایی که مجلس شورای اسلامی پیرو طرح ساماندهی کارکنان استخدامی دولت از گذشته داشته است، دولت برای این امر، راساً کمیتهای را در داخل دولت و با مشارکت معاونت حقوقی ریاست جمهوری، سازمان امور اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه کشور تشکیل داده است.
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس ادامه داد: طبق آخرین خبرهایی که به نقل از آقای رفیعزاده -معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی- داریم، یک پیشنویس از آئیننامه ساماندهی کارکنان دولت آماده کردهاند، که در دستور کار دولت است و براساس آن نسبت به حذف شرکتهای واسطه اقدام خواهد شد و در نهایت امنیت شغلی نیروهای قراردادی و شرکتی را تأمین خواهد کرد.
بابایی کارنامی درخصوص محتوای این پیشنویس هم عنوان کرد: طبق بررسیهایی که داشتهایم، حدوداً همان اهداف قانونی که توقع ما در مجلس است، برطرف خواهد شد؛ اگر هم نشد، مسیر خود در طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس را پی میگیریم تا بتوانیم قانون مرتبط با این حوزه را اصلاح کنیم و آرامش را به جامعه کارمندی برگردانیم.
وی با اشاره به دغدغه و تلاش مجلس در ساماندهی نیروهای شرکتی و قراردادی و کارکنان دولت، تصریح کرد: مجلس شورای اسلامی و اختصاصاً کمیسیون اجتماعی مجلس از ابتدای شکلگیری دولت چهاردهم و مجلس دوازدهم، تقریبا سه جلسه با سازمان امور اداری و استخدامی و معاونت حقوقی ریاست جمهوری داشته و تلاشهای خود را انجام داده است؛ بنابراین این تعامل بین مجلس و دولت وجود دارد. در این میان که با مخالفت مجمع تشخیص مصلحت نظام با طرح سابق ساماندهی کارکنان دولت که در مجلس در حال پیگیری است، وقفه کوتاهی در حوزه پیگیری از مسیر قانونگذاری به وجود امده است، گفتیم مسیر دولت برای حل این مسئله را هم پیگیری کنیم، اگر در نهایت نشد، اصرار میکنیم تا همان قانون قبلی در مجمع تشخیص مصلحت نظام به جمعبندی کامل برسد و ابلاغ و اجرا شود.
گسترش نیوز
اقتصاد
بانک و بیمه
امیر خیرخواهان
۱۴۰۴/۰۱/۲۵ ۱۴:۳۰:۰۰
بازار طلا و سکه ایران با جهش چشمگیر قیمتها در هفته گذشته، تحت تأثیر افزایش ۷۰ دلاری اونس جهانی طلا و رشد نرخ ارز داخلی، شاهد تغییرات قابلتوجهی بود. اما با فرارسیدن تعطیلات تاسوعا و عاشورا، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران پیشبینی میکند که بازار هفته آینده آرام و با نوسانات جزئی همراه خواهد بود. آیا این ثبات ادامهدار خواهد بود یا رکود بازار عمیقتر میشود؟
ایران با تکیه بر شبکههای مالی غیررسمی، تحریمهای سنگین آمریکا را دور زده و تجارت ۸۰ میلیارد دلاری خود را حفظ کرده است. اما با تهدیدات جدید دولت ترامپ علیه این شبکهها، ایران به دنبال راهکارهای هوشمندانهای برای تقویت همکاری با چین، روسیه و هند است. آیا این استراتژی اقتصاد ایران را در برابر فشارهای غرب بیمه خواهد کرد؟
در روز عاشورا که بازار رسمی طلا و ارز تعطیل بود، قیمتها اما آرام نگرفتند. نوسان دلار و اونس جهانی باعث شد نرخ طلا و سکه در بازارهای آنلاین جهش پیدا کند. از سکه امامی با حباب سنگین ۱۲ میلیونی تا نیمسکه با حباب بیسابقه، بازار زیر سایه تعطیلی هم داغ بود!
بانک مرکزی ایران اعلام کرد که از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۱۱ تیرماه، بیش از ۱۳.۵ میلیارد دلار برای تأمین نیازهای وارداتی کشور، از کالاهای اساسی و دارو گرفته تا بخشهای تجاری و خدماتی، تخصیص داده شده است؛ رکوردی که نشاندهنده تلاش برای پشتیبانی از اقتصاد در برابر فشارهای خارجی است.
Δ