بابک زنجانی با انتشار تصویری از خود از افتتاح خط ریلی در افغانستان خبر داد.
درماههای اخیر زنجانی از آغاز فعالیتهای اقتصادی اش پس از تسویه بدهیها و پایان دوران محکومیت اش خبرداده بود.
سخنگوی قوه قضاییه نیز درباره آخرین وضعیت بابک زنجانی گفت: سال ۱۳۹۲ وی در رابطه با یک پرونده قضایی بازداشت شد و محکومیت گرفت که بر این اساس می بایست ۲ میلیون یورو در حق شرکت ملی نفت ایران پرداخت میکرد و دیوان عالی کشور هم مقرر
کرده در صورتی که ردمال را انجام دهد مشمول ماده ۱۱۴ قانون مجازات اسلامی قرار گیرد.
وی ادامه داد: به دنبال همکاری وی با دستگاههای امنیتی، اموالی از او در یکی از کشورها شناسایی و پس از دو مرحله کارشناسی و تایید رسمی دادگستری، ضابطان این اموال را به داخل کشور انتقال و در اختیار بانک مرکزی قرار دادند.
جهانگیر اضافه کرد: باتوجه به توبه نامبرده از اقدامات گذشته و تلاش برای جبران خساراتها، به پیشنهاد قاضی اجرای احکام و دادگستری استان تهران، نامبرده در فهرست عفو قرار گرفت و پس از موافقت رهبر معظم انقلاب مجازات وی با یک درجه تقلیل به ۲۰ سال حبس تبدیل شد.
سخنگوی قوه قضاییه اظهار کرد: با توجه به اینکه نامبرده بیش از ۱۱ سال بدون استفاده از مرخصی در زندان بوده و باتوجه به ردمال، برابر مقررات و آییننامه سازمان زندانها از مرخصی (استفاده نشده) بهره مند شده و در دوران مرخصی هم تحت نظارت ضابطان قرار دارد، ضمن اینکه در مورد مسائل اقتصادی و از نظر قضایی تا زمانی که در چارچوب قوانین و مقررات فعالیت داشته باشد، منعی وجود ندارد.
گسترش نیوز
اقتصاد
بانک و بیمه
پریا ابراهیمی
۱۴۰۴/۰۲/۱۱ ۰۹:۵۵:۲۱
امروز که ایران در جریان گفتوگوهایی درباره اصلاح پولی، حذف صفر، و باز طراحی اعتماد عمومی به ریال است، تأمل در تجربه کشور کوچکی چون لیتوانی میتواند الهام بخش باشد. در شرایطی که اقتصاد لیتوانی زیر فشار کمبود ارز، فروپاشی مبادلات بازرگانی با شرق، و چالشهای ساختاری شدید قرار داشت، نخبگان این کشور تصمیم گرفتند اصلاحات را با جسارت آغاز کنند. استقلال بانک مرکزی، کنترل تورم، و سیاست تثبیت نرخ ارز بهعنوان پایه اصلاح پولی، در کانون این تصمیمسازیها بود.
یارانه نقدی دهکهای چهارم تا نهم در اردیبهشت ۱۴۰۴ روز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت واریز میشود، اما برداشت آن تنها از ساعت ۲۴ همان روز آغاز میشود. در عین حال، حذف یارانه بیش از ۷۵۰ هزار نفر از ثروتمندان همچنان ادامه دارد.
در آخرین روز اردیبهشتماه ۱۴۰۴، بازار سرمایه یکی از سنگینترین افتهای خود در ماههای اخیر را تجربه کرد؛ جایی که شاخص کل با ریزش ۵۸ هزار واحدی، به فشار سهجانبه از سمت اخبار سیاسی، تصمیمات اقتصادی و محدودیتهای صنعتی واکنش نشان داد. افت همزمان شاخصهای بورس و فرابورس، خروج نقدینگی و افزایش تمایل به صندوقهای درآمد ثابت، از چرخش انتظارات در میان معاملهگران حکایت دارد.
رئیس هیئتمدیره انجمن صنفی روغن نباتی ایران با بیان این که حذف ۱۰ درصد مالیات ارزشافزوده روغن باید در هیئتدولت به تصویب نهایی برسد، گفت: صنعت در انتظار اقدام سازمان امور مالیاتی است.
Δ