محمدی تاکید کرد که بروزرسانی بهمنظور افزایش دقت در وسعسنجی انجام شده است و نتایج آن موجب تغییرات مهمی در تخصیص یارانهها خواهد شد. وی خاطرنشان کرد که حدود ۸۰ میلیون نفر در کشور یارانه نقدی دریافت میکنند، و از این تعداد، تعداد قابل توجهی نیز با توجه به دادههای جدید در دهکهای مختلف جایگاه خود را تغییر دادهاند.
رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاه ایرانیان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تازگی اعلام کرد که پس از دو سال، دادههای سامانه رفاه ایرانیان بهروزرسانی شده است. این بهروزرسانی بهویژه در دستهبندی دهکهای درآمدی خانوارها تاثیرگذار بوده و باعث جابهجایی برخی افراد در دهکهای مختلف شده است. وی همچنین توضیح داد که برای شفافیت بیشتر، هزینههای مستمر خانوار مانند هزینههای درمانی، وامها، یا تغییرات در وضعیت مالی، از بانک مرکزی دریافت شده و در این بهروزرسانی لحاظ گردیده است.
محمدی تاکید کرد که این بروزرسانی بهمنظور افزایش دقت در وسعسنجی انجام شده است و نتایج آن موجب تغییرات مهمی در تخصیص یارانهها خواهد شد. وی خاطرنشان کرد که حدود ۸۰ میلیون نفر در کشور یارانه نقدی دریافت میکنند، و از این تعداد، تعداد قابل توجهی نیز با توجه به دادههای جدید در دهکهای مختلف جایگاه خود را تغییر دادهاند.
همچنین، وی توضیح داد که با توجه به تغییرات در دادهها، برخی خانوارها در دهکهای بالاتر یا پایینتر قرار گرفتند، اما مبلغ یارانهشان تغییر نکرده است. این فرآیند کمک میکند تا منابع و خدمات به گروههای هدف به درستی اختصاص یابد.
رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاه ایرانیان همچنین به اهمیت صدکبندی خانوار اشاره کرد که باعث دقت بیشتر در تعیین جایگاه اقتصادی افراد میشود. وی افزود که بهروزرسانیهای مستمر این سامانه میتواند در سیاستگذاریهای رفاهی موثر باشد و عدالت اجتماعی را تقویت کند.
طیبه حسینی در پاسخ به سوالاتی در خصوص عدم واریز یارانه به حساب برخی از سرپرستان خانوار، اظهار داشت: یارانهها همانطور که اعلام شده بود، به موقع واریز شدند. اما ممکن است برخی افراد به دلیل تغییر دهک از گروههای یک تا سه به گروههای چهار تا نه، یارانه نقدی خود را دریافت نکرده باشند.
وی افزود: همچنین ممکن است برای برخی از افراد پیامک واریز ارسال نشده باشد یا تغییرات دیگری در وضعیت مالی آنها رخ داده باشد که باعث عدم واریز یارانه به حسابشان شده است. هر فرد باید با توجه به وضعیت خاص خود مورد بررسی قرار گیرد.
طیبه حسینی در پاسخ به سوالاتی در خصوص عدم واریز یارانه به حساب برخی از سرپرستان خانوار، اظهار داشت: یارانهها همانطور که اعلام شده بود، به موقع واریز شدند. اما ممکن است برخی افراد به دلیل تغییر دهک از گروههای یک تا سه به گروههای چهار تا نه، یارانه معیشتی خود را دریافت نکرده باشند.
بازار طلا و سکه ایران با جهش چشمگیر قیمتها در هفته گذشته، تحت تأثیر افزایش ۷۰ دلاری اونس جهانی طلا و رشد نرخ ارز داخلی، شاهد تغییرات قابلتوجهی بود. اما با فرارسیدن تعطیلات تاسوعا و عاشورا، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران پیشبینی میکند که بازار هفته آینده آرام و با نوسانات جزئی همراه خواهد بود. آیا این ثبات ادامهدار خواهد بود یا رکود بازار عمیقتر میشود؟
ایران با تکیه بر شبکههای مالی غیررسمی، تحریمهای سنگین آمریکا را دور زده و تجارت ۸۰ میلیارد دلاری خود را حفظ کرده است. اما با تهدیدات جدید دولت ترامپ علیه این شبکهها، ایران به دنبال راهکارهای هوشمندانهای برای تقویت همکاری با چین، روسیه و هند است. آیا این استراتژی اقتصاد ایران را در برابر فشارهای غرب بیمه خواهد کرد؟
در روز عاشورا که بازار رسمی طلا و ارز تعطیل بود، قیمتها اما آرام نگرفتند. نوسان دلار و اونس جهانی باعث شد نرخ طلا و سکه در بازارهای آنلاین جهش پیدا کند. از سکه امامی با حباب سنگین ۱۲ میلیونی تا نیمسکه با حباب بیسابقه، بازار زیر سایه تعطیلی هم داغ بود!
بانک مرکزی ایران اعلام کرد که از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا ۱۱ تیرماه، بیش از ۱۳.۵ میلیارد دلار برای تأمین نیازهای وارداتی کشور، از کالاهای اساسی و دارو گرفته تا بخشهای تجاری و خدماتی، تخصیص داده شده است؛ رکوردی که نشاندهنده تلاش برای پشتیبانی از اقتصاد در برابر فشارهای خارجی است.
Δ