مدیرکل دفتر بازاریابی و تجاریسازی صنایع دستی از نظارت بر نحوه برگزاری بازارچههای موقت صنایعدستی در نوروز ۱۴۰۴ خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه برنامهریزی برای برپایی بازارچههای موقت نوروز ۱۴۰۴ به صورت ویدئو کنفرانس با حضور فرزاد اوجانی مدیرکل دفتر بازاریابی و تجاریسازی و معاونهای صنایعدستی استانی در سالن فجر وزارتخانه برگزار شد.
اوجانی با اشاره به برپایی این جلسه بهمنظور شناسایی و رفع موانع و چالشهای مرتبط با برپایی بازارچههای موقت صنایعدستی، ارتقای کیفی برگزاری بازارچههای نوروزی را مورد تاکید قرار دارد.
وی به اهمیت انسجامبخشی و یکپارچگی بازارچههای موقت صنایعدستی در سطح استانها و ملی اشاره و شاخصهای مد نظر را برای حضور هنرمندان، انتخاب رشتهها و نحوه عرضه محصولات بهمنظور تحقق این مهم مطرح کرد.
مدیرکل تبلیغات درباره ابلاغ بخشنامه انتخاب نحوه هنرمندان اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان، با بیان اینکه در انتخاب هنرمندان اولویت با اماکن تحت اختیار اداره کل استان است، تصریح کرد: اداره کل استانها در خصوص بازارچههای صنایعدستی برگزار شده توسط بخش خصوصی، وظیفه نظارت و پشتیبانی را عهدهدار است که مطابق با معیارهای مدنظر در بخشنامه باشد.
تخصیص اعتبار به بازارچههای نوروزی از محل ستاد خدمات سفر، نظارت بر سازهها و استحکامبخشی مناسب، یکسانسازی و راهبری مناسب در هزینههای پرداختی فعالان صنایعدستی، معرفی ظرفیت شهرها و روستاهای جهانی صنایعدستی در بازارچههای نوروزی ۱۴۰۴، عرضه صنایعدستی و سوغات بومی استان، نظارت بر تعیین رشتهها، محصولات و نحوه بسته بندی، ایجاد فرصت و فضاهایی برای تولید تجربهمحور، بهرهگیری از ظرفیت خانههای صنایعدستی بهمنظور کارگاهگردی، تعامل با یک پلتفرم فروش کالا برای عرضه محصولات افراد کمتوان و دانشجویان، استفاده از ظرفیت پشتیبانها بهمنظور جذب سرمایهگذار، شفافسازی حمایتهای انجام شده از هنرمندان از دیگر موارد مطرح شده در جلسه بود.
اصفهان- رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان کوهپایه از آغاز عملیات مرمت آبانبار تاریخی روستای تودشکچویه از توابع این شهرستان خبرداد.
سیدرضا صالحیامیری، وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در یادداشتی نوشت: فرهنگ ایرانی و فلسفه عاشورا شالوده ایستادگی ملت ایران در عصر تهاجم ترکیبی است.
با آغاز ماه محرم، سراسر ایران رنگ و بوی عزاداری به خود میگیرد و شهرها و روستاها با برگزاری آیینهای خاص، یاد و خاطره واقعه عاشورا را زنده نگه میدارند.
جنگها نه تنها انسانها بلکه فرهنگ، حافظه تاریخی و هویت ملتها را نیز از بین میبرند و در این میان، «سپر آبی» میتواند نوعی سپر در برابر میراث فرهنگی هر کشوری باشد.
Δ