شیراز-وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به جایگاه شاخص فارس در صنایع دستی و حضوربیش از ۳ هزار اثر میراثی گفت:شیراز با تمرکز بر این جایگاه شاخص سکوی توسعه گردشگری ایران می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، سید رضا صالحی امیری شامگاه پنج شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بر اساس برنامه هفتم توسعه تکلیف ایجاد سالانه یکصد هزار نفر اشتغال در این حوزه صنایع دستی داریم، گفت: این عدد باید در پایان برنامه پنج ساله به یک میلیون شغل برسد.
وی با اشاره به این نکته که خلاقیتهای هنر هنرمندان صنایع دستی ایرانی انسان را متحیر میکند، ادامه داد: بازارچه هنر شیراز که امروز افتتاح شد بیانگر همین چشم نوازی هنر دست این هنرمندان گرانقدر است.
صالحی امیری افزود: تسهیلات و گسترش شغلی در کنار امینت و بیمه پایدار مهمترین دغدغه حوزه صنایع دستی کشور است.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادامه با بیان این نکته که به آینده صنایع دستی بسیار امیدوار هست، گفت: با برنامه ریزی دقیق و ایجاد تسهیل حضور مردم در بازارچههای هنر آنان را به سمت صنایع دستی سوق دهیم و در کنار آن با بازاریابی تلاش کنیم تا صادرات این صنایع رونق گیرد.
صالحی امیری همچنین با اشاره به جایگاه شاخص فارس در صنایع دستی و حضور بیش از ۳ هزار اثر میراثی گفت: شیراز با تمرکز بر این جایگاه شاخص سکوی توسعه گردشگری ایران میشود.
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تصریح کرد: بیش از ۴۰۰ مجموعه صنایع دستی و بیش از ۲۲ هزار نفر در فارس در این حوزه اشتغال دارند و استاندار فارس نیز انگیزه جدی برای توسعه صنایع دستی دارد.
با آغاز ماه محرم، سراسر ایران رنگ و بوی عزاداری به خود میگیرد و شهرها و روستاها با برگزاری آیینهای خاص، یاد و خاطره واقعه عاشورا را زنده نگه میدارند.
جنگها نه تنها انسانها بلکه فرهنگ، حافظه تاریخی و هویت ملتها را نیز از بین میبرند و در این میان، «سپر آبی» میتواند نوعی سپر در برابر میراث فرهنگی هر کشوری باشد.
دبیر کمیته طبیعت گردی گفت:میزبانان مناطق گردشگری نقششان را در کاهش چالشهای ناشی از جنگ بسیار خوب بازی کردند همین باید عاملی باشد تا مردم هم نقش سازنده در کاهش مشکلات جوامع میزبان ایفا کنند.
اعلام آمادگی هتلها برای اسکان آسیب دیدگان جنگ، تداوم تعطیلی موزهها و روایت حفاظت از آثار تاریخی در زمان جنگ از جمله خبرهای حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در این هفته بود.
Δ