طی جلسهای با حضور معاون میراث فرهنگی و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس و نایبرئیس دوم گروه دوستی پارلمانی ایران و چین، راهکارهای گسترش روابط فرهنگی دو کشور مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاری مهر، فعالیتهای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با محوریت گسترش ارتباطات گردشگری و میراث فرهنگی با کشور چین در نشستی با حضور علی دارابی، قائممقام وزیر و معاون میراث فرهنگی کشور، جواد واحدی، معاون امور مجلس، حقوقی و استانهای وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و امیرحسین ثابتی منفرد، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس و نایبرئیس دوم گروه دوستی پارلمانی ایران و چین بررسی شد.
دارابی در این نشست گفت: طی دو سال اخیر ۲ اقدام مهم توسط معاونت میراث فرهنگی برای آشنایی بیشتر چینیها با فرهنگ و تمدن ایرانیاسلامی انجام شده است که یکی برگزاری نمایشگاه موزهای «شکوه ایران باستان» و دیگری نمایشگاه موزهای «سرزمین مهر» در شهرهای مختلف کشور چین است.
وی همچنین به حوزه صنایع دستی اشاره کرد که بازار چین با توجه به جمعیت یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفریاش میتواند ظرفیت مناسبی برای صنایع دستی ایران باشد.
پرهام جانفشان، سرپرست نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری هم در این جلسه گزارشی از وضعیت اقداماتی که در معاونت گردشگری برای بازاریابی ایران در گردشگری برای چینیها انجام شده است ارائه کرد و گفت: چین یکی از شرکای مهم تجاری ایران است و در بخشی گردشگری هم سالانه حدود ۱۶۰ میلیون گردشگر به کل دنیا میفرستد و در برنامه هفتم توسعه پیشبینی شده که ۱۵ میلیون گردشگر به ایران بیایند که بخش اعظم آن میتوانند گردشگران چینی باشند.
ثابتی هم در این نشست اظهار داشت: گروه پارلمانی دوستی ایران و چین تشکیل شده است و کمیتههای مختلفی دارد که کمیته فرهنگ و گردشگری یکی از آنهاست و تلاش میکند اقدامات بهتری در روابط بین دو کشور شکل بگیرد.
تربت جام – معاون پارلمانی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از اختصاص ۱۸ میلیارد تومان اعتبار ویژه برای مرمت و بازسازی مجموعههای تاریخی این شهرستان خبر داد.
درخواست برای ایجاد کمیته سپر آبی،اعلام زمان برگزاری نمایشگاه صنایع دستی، درخواست مدیران بوم گردی از وزیر میراث فرهنگی از جمله خبرهای حوزه میراث فرهنگی و گردشگری در این هفته بود.
اصفهان-کارشناسان تاکید دارند هنرهای سنتی اصفهان، ستونهای اصلی هویت فرهنگی و ابزار مهمی در مقابله با جنگ نرم و تهدیدهای فرهنگی هستند.
اصفهان-داستان عامیانه «دختر نارنج و ترنج»، تصویری از فرهنگی است که با هر ضربه، از نو زاده میشود و حافظ هویت ایران میماند.
Δ