با پیشنهاد معاونت میراث فرهنگی و با حکم وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، اعضای هیئت عالی کارشناسی اموال فرهنگیتاریخی معرفی شدند.
به گزارش خبرگزاری مهر، علی دارابی، قائممقام وزیر و معاون میراث فرهنگی در نخستین جلسه اعضای هیات عالی کارشناسی اموال فرهنگیتاریخی گفت: دیدگاه معاونت میراث فرهنگی، بهرهگیری از خرد جمعی و مشورت گرفتن از کارشناسان امر است که یکی از مصادیق آن، هیئت عالی کارشناسی اموال فرهنگیتاریخی است.
وی ادامه داد: کارشناسی اموال فرهنگیتاریخی از جمله قیمتگذاری اشیا موزهای برای بیمهکردن آنها و ارسال به نمایشگاههای خارج از کشور، یکی از مهمترین وظایف این هیات است. همچنین هیات عالی کارشناسی اموال فرهنگیتاریخی که بیش از دو دهه سابقه فعالیت دارد، در نگارش آییننامههای اموالی به ادارهکل موزهها کمک میکند.
در بخش دیگری از این جلسه، اعضای حاضر به بیان دیدگاههای خود پرداختند.
اعضای هیات عالی کارشناسی اموال فرهنگیتاریخی که احکام ۲ ساله آنها توسط وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی امضا شده است، به شرح زیر هستند:
علی دارابی، قائممقام وزیر و معاون میراث فرهنگی (رئیس هیات)
لیلا خسروی، مدیرکل موزهها (دبیر هیات)
محمدحسن سمسار، پژوهشگر، تاریخپژوه و چهره ماندگار میراث فرهنگی
فائق توحیدی، باستانشناس و چهره ماندگار میراث فرهنگی
محمدابراهیم زارعی، رئیس پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری
محمدرضا زاهدی، رئیس اداره اموال فرهنگی و تاریخی اداره کل موزهها
غلامرضا رحمانی، رئیس پژوهشکده حفاظت و مرمت
محسن روستایی، مدیرکل خدمات آرشیوی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران
تورج ژوله، کارشناس فرش دستباف
جبرئیل نوکنده، رئیس کل موزه ملی ایران
حسن فتاحی، باستانشناس و عضو کانون کارشناسان دادگستری
حسن قراخانی بهار، باستانشناس
تشکیل شورای راهبردی موزه ها، مرمت گنبد تاج الملک، برگزاری نشستی درباره منازعات و محوطههای میراث فرهنگی و بازگشت ارز صادراتی صنایع دستی از جمله خبرهای حوزه میراث فرهنگی در این هفته بود.
کرج – وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: در جنگ تحمیلی رژیم صهیونی، ملت ایران با گذشت از مطالبات اقتصادی، در کنار انقلاب اسلامی ایستاد.
معاون توسعه گردشگری سازمان ایرانیان خارج از کشور به ارائه پیشنهادات اجرایی برای بازیابی گردشگری ملی پرداخت و گفت: تشکیل کنسرسیوم گردشگری یکی از این پیشنهادات است.
خرمآباد – ثبت جهانی «محوطههای پیش از تاریخ دره خرمآباد» فرصتی تازه برای لرستان در مسیر توسعه گردشگری، تعاملات علمی و تثبیت جایگاه فرهنگی کشور در سطح جهانی بهشمار میرود.
Δ