در عرصه شبکه خانگی اینکه کمیت تولید را با کیفیت پیوند بزنیم بیش از هر چیز دیگر اهمیت دارد و اینکه پلتفرمها بتوانند هم آثار در ژانرهای مختلف ارائه کنند و هم شرایط تعدیل قیمت اشتراک را ایجاد کنند بیش از هر چیز دیگر اهمیت دارد.
به گزارش میراث آریا، در کنار ادامه عرضه سریالهای در ژانرهای مختلف از معمایی «ازازیل» تا فانتزی «دیو و ماه پیشونی۲» و حادثهای دوملیتی «بلیت یکطرفه» و همچنین رئالیتیهای «رینگو» و «نیمه شب»، پلتفرم نماوا سال جدید را با ارائه محصولات تازه و متفاوت به مخاطبان پیگیری میکند؛ یکی رئالیتی «الکلاسیکو…»، دیگری برنامه موزیکال «کنسرتینو»، سپس سریال «سووشون» و…
رئالیتی «الکلاسیکو به روایت تسلا» یک شوی مافیایی است با اجرای سیامک انصاری و حضور دهها چهره مطرح که میتوان عنوان پرچهرهترین رئالیتی مافیایی را برای آن درنظر گرفت به تهیهکنندگی مهدی دانایی مقدم که خود از بازیگران باسابقه است و کارگردانی حمیده نهان دست.
«الکلاسیکو…» سعی کرده در عین وامداری به ذات بازی مافیا، شگفتیهای تازهای را در هر قسمت برای مخاطبان داشته باشد و سرگرمکنندگی آن جوری است که افراد بیعلاقه به بازی مافیا را درگیر کند.
برنامه «کنسرتینو» با اجرای علیرضا عصار که هم نوعی تاکشو است و هم زمینه معرفی موزیسینهایی از نحلههای مختلف را فراهم میکند به تهیهکنندگی محسن خباز و محمدرضا حسین زاده و کارگردانی میلاد رحیمی و مهدی مظلومی، در فصول قبلی خود توانسته بود به عنوان یک برنامه موسیقایی تخصصی و در عین حال سرگرم کننده جلب توجه نماید. فصل تازه این برنامه در دستور پخش از نماوا قرار گرفته با بدعتهایی تازه برای مخاطب عام و خاص.
سریال تاریخی حادثهای «سووشون» به کارگردانی نرگس آبیار و تهیهکنندگی محمدحسین قاسمی که جدیترین اقتباس بر رمان ماندگار سیمین دانشور است دیگر محصول نماوا برای سال جدید است. سریالی که با گروه بازیگران متنوع از بهنوش طباطبایی و میلاد کیمرام، آزاده صمدی تا مجید صالحی و ترلان پروانه، سام درخشانی و…، ساخته شده در عین روایتی عاشقانه، یک واقعه نگاری از تاریخ معاصر دارد.
نماوا در عین حال که همواره میخواهد کنار مخاطبان است و ارزانترین رقم اشتراک ماهانه (زیر صد هزار تومان) را در میان پلتفرمها دارد، تلاش است در طول سال تخفیفهایی را ارائه دهد تا افراد با شرایط اقتصادی مختلف بتوانند بهصورت قانونی به تماشای فیلم و سریالها بپردازند. این روند در برنامههای سال جدید نیز ادامه خواهد یافت. نماوا سعی کرده همزمان با عرضه هر سریالی بستههای تخفیف ویژه آن سریال را داشته باشد چنان که دیدیم در هنگام عرضه سریالهای «دیو و ماه پیشونی۲» و «ازازیل» که دو سریال در دو ژانر متفاوت هستند، تخفیفهای مختلف برای تمام مخاطبان و نه یک گروه خاص ارائه شد و در کنار آن قسمت ابتدایی سریال «بلیت یکطرفه» کاملا رایگان ارائه شد تا مخاطبانی که نتوانستند در ایونت سریال شرکت کنند، بیهر گونه هزینه به تماشای سریالی با هنرپیشههای مطرح ترک و ایرانی بنشینند.
نماوا سعی دارد در کل سال برای مخاطبان تخفیف داشته باشد تا همه مخاطبان با هر طبقه اقتصادی بتوانند سریالها را به صورت قانونی ببینند و قطعا در سریالهای قرار گرفته در کنداکتور سال جدید نیز روند «تخفیف در همه سال و و برای همه مخاطبان» پی گرفته خواهد شد.
نماوا همواره تلاش کرده که در کنداکتورش محصولاتی از ژانرهای مختلف داشته باشد چه در گذشته که از «خاتون» و «قورباغه» تا «آکتور»، «مگه تموم عمر چند تا بهاره»، «مهمونی»، «خسوف»، «سرگیجه» و… را در ژانرهای مختلف از کودک تا کمدی و از ملودرام تا جنایی داشته و چه حالا که سه سریال «دیو و ماهپیشونی۲» در گونه فانتزی، «ازازیل» در گونه معمایی رازآلود، «بلیت یکطرفه» در گونه حادثهای و در ادامه سریال تاریخی «سووشون» را خواهد داشت که به تعبیری اولین سریال اقتباسی شبکه خانگی و شاید در کنار «قصههای مجید»، مهمترین اقتباس در صنعت سریالسازی ایران است.
این تنوع ژانری در ارائه محصولات خارجی هم وجود دارد و سعی شده آثار در ژانرهای مختلف به صورت دوبله یا زیرنویس با بهترین کیفیت تصویری به مخاطبان ارائه گردد. نماوا در کنار ارائه پخش زنده مسابقات ورزشی پرطرفدار مثل لیگ قهرمانان اروپا، کانال کودک هم دارد که مخاطبان میتوانند با خیال راحت از این کانال برای سرگرمی کودکان خود استفاده کنند.
طراحی حرفهای نسخه تلویزیونی اپلیکیشن نماوا و کار کردن راحت با نسخه تلویزیونی از دیگر ویژگیهایی است که سعی شده در بهروزرسانیهای این اپ مورد توجه قرار گیرد تا تمام مخاطبان از کودک و نوجوان تا بزرگسالان و پابه سن گذاشته، خیلی ساده از محتواهای نماوا استفاده کنند.
انتهای پیام/
مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی از چاپ ویرایش جدید کتاب فرنشستگان این اداره کل خبر داد.
«مسعود سپهری نیا» خبرنگار خبرگزاری میراث آریا در گزارشی از شهر تبریز به سراغ آیین خاص عزاداری «شاخسی واخسی» رفت. شاخسِی واخسِی (مخفف: شاه حسین، وای حسین) یا مراسم شاهحسینگویان، از آیینهای عزاداری در ماه محرم در میان ترکزبانان است. این مراسم در نواحی از آذربایجان و اردبیل، تبریز و سایر مناطق ترکزبان شمالغرب ایران برگزار میگردد. در این مراسم گروهی چوب به دست (یا بدون چوب با ضربه پا)، با حرکاتی هماهنگ (بالا و پایین آوردن چوبها)، عبارت شاخسی واخسی که تداعیکننده عبارت شاهحسین وایحسین است را تکرار میکنند. از این آیین بهعنوان یکی از هویتهای تاریخی تبریز یاد کردهاند که قدمتش به دوران صفویان برمیگردد. به گفته برخی، این حرکت اولین بار توسط دسته نظامی قزلباشها در زمان شاه اسماعیل صفوی انجام گرفت.
محله تاریخی چهلاختران در شهر مقدس قم، فراتر از کوچهها و خانههای قدیمیاش، حامل یک شناسنامه زنده از آیینهای دینی شیعه است؛ آیینی که در قالب هیأتی مردمی؛ اما ریشهدار، با عنوان «هیأت چهلاختران» هر سال در محرم، به ویژه روز عاشورا، قله شکوه و معنای خود را آشکار میسازد. این هیأت که با شماره ۱۵۰۰ در فهرست ملی میراثفرهنگی ناملموس کشور به ثبت رسیده، نه تنها یکی از قدیمیترین دستههای عزاداری قم؛ بلکه نمادی از پیوند دین، هویت و حافظه جمعی مردم این منطقه است.
شب پنجم محرم مردم تبریز در هیئت عزادارن پابوسان حضرت علی اکبر(ع) محله طالقانی تبریز شرکت کرده و برای سید و سالار شهیدان عزاداری کردند.
Δ