سریال «جان سخت» با رسیدن به قسمتهای پایانی توانست مخاطبان بیشتری را با خود همراه کند.
به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی فیلمنت، همزمان با پخش قسمت جدید از سریال «جان سخت»، رکورد مصرف ترافیک در پلتفرم فیلمنت و همچنین روبیکا شکسته شد.
با پخش قسمت پانزدهم سریال «جان سخت» در ساعت ۱۲ ظهر جمعه ۱۵ فروردین، تا ساعت ۱۲ شب همان روز مصرف ترافیک روی سایت پلتفرم فیلمنت به بالاترین حد خود در دو سال اخیر رسید.
بالا رفتن ترافیک ۱۲ ساعته نسبت مستقیم با میزان بازدید این اثر داشته است.
همچنین از آنجا که این محصول اختصاصی فیلمنت از روبیکا نیز پخش میشود، به طور همزمان ترافیک در این پلتفرم نیز رکورد پیشین خود را جابهجا کرد.
مجتبی پیرزاده، مهرداد صدیقیان، الناز حبیبی، ماهور الوند، امیرحسین هاشمی، مجید یوسفی، روزبه رئوفی، احمد صمیمی، مرتضی تقیزاده، وحید آقاپور، نوشین تبریزی، بیتا عزیز، آرزو تاجیک، کوروش شادابفر، سید جواد حسینی، میثم مجاوری، با حضور: شهرام قائدی، حسین پورکریمی، المیرا دهقانی، با هنرمندی: مسعود کرامتی، نسرین مقانلو، علی عمرانی، علی اوسیوند، بهناز جعفری و فرهاد اصلانی بازیگران «جان سخت» هستند.
«جان سخت» به نویسندگی و کارگردانی مصطفی تقیزاده و تهیهکنندگی سعید خانی محصول اختصاصی فیلمنت است.
انتهای پیام/
مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی از چاپ ویرایش جدید کتاب فرنشستگان این اداره کل خبر داد.
«مسعود سپهری نیا» خبرنگار خبرگزاری میراث آریا در گزارشی از شهر تبریز به سراغ آیین خاص عزاداری «شاخسی واخسی» رفت. شاخسِی واخسِی (مخفف: شاه حسین، وای حسین) یا مراسم شاهحسینگویان، از آیینهای عزاداری در ماه محرم در میان ترکزبانان است. این مراسم در نواحی از آذربایجان و اردبیل، تبریز و سایر مناطق ترکزبان شمالغرب ایران برگزار میگردد. در این مراسم گروهی چوب به دست (یا بدون چوب با ضربه پا)، با حرکاتی هماهنگ (بالا و پایین آوردن چوبها)، عبارت شاخسی واخسی که تداعیکننده عبارت شاهحسین وایحسین است را تکرار میکنند. از این آیین بهعنوان یکی از هویتهای تاریخی تبریز یاد کردهاند که قدمتش به دوران صفویان برمیگردد. به گفته برخی، این حرکت اولین بار توسط دسته نظامی قزلباشها در زمان شاه اسماعیل صفوی انجام گرفت.
محله تاریخی چهلاختران در شهر مقدس قم، فراتر از کوچهها و خانههای قدیمیاش، حامل یک شناسنامه زنده از آیینهای دینی شیعه است؛ آیینی که در قالب هیأتی مردمی؛ اما ریشهدار، با عنوان «هیأت چهلاختران» هر سال در محرم، به ویژه روز عاشورا، قله شکوه و معنای خود را آشکار میسازد. این هیأت که با شماره ۱۵۰۰ در فهرست ملی میراثفرهنگی ناملموس کشور به ثبت رسیده، نه تنها یکی از قدیمیترین دستههای عزاداری قم؛ بلکه نمادی از پیوند دین، هویت و حافظه جمعی مردم این منطقه است.
شب پنجم محرم مردم تبریز در هیئت عزادارن پابوسان حضرت علی اکبر(ع) محله طالقانی تبریز شرکت کرده و برای سید و سالار شهیدان عزاداری کردند.
Δ