مهدی پاکدل، مهدی آشنا، ابراهیم حسینی و بهزاد عبدی به عنوان داوران مسابقه عکاسی نمایش «باخ» معرفی شدند.
به گزارش میراث آریا به نقل از مشاور رسانهای اثر، نمایش «باخ» به نویسندگی و کارگردانی بهزاد عبدی و تهیهکنندگی علی شاهانی دور دوم اجراهای خود را با مسابقه عکاسی از این اثر آغاز میکند.
مهدی پاکدل، مهدی آشنا، ابراهیم حسینی و بهزاد عبدی داوران این مسابقه عکاسی هستند.
شرایط شرکت در مسابقه و ارسال آثار: – حضور برای همه عکاسان آزاد است. – عکاسان باید برای شرکت در مسابقه، در زمان تعیین شده در فراخوان، شماره تماس و نام خود را به آدرس ایمیل اعلامی ارسال کنند. – هر عکاس میتواند حداکثر ۵ عکس برای شرکت در مسابقه ارسال کند. – عکسها میتوانند رنگی و سیاه و سفید باشند. – عکسها باید JPEG و اندازه ۳۰*۴۵ سانتیمتر و کیفیت ۳۰۰ DPI باشد. – ویرایش عکس تنها در حد رنگ، نور، وضوح یا کادربندی توسط نرم افزار مجاز است اما جابهجایی عناصر تصویری یا تلفیق چند عکس مورد تایید نیست. – فریمهای ارسالی میبایست فاقد هرگونه علامت و نشانه اعم از لوگو و امضا عکاس باشد.
هیئت داوران ۲۰ عکس را برای شرکت در نمایشگاه انتخاب و به هر عکس راه یافته مبلغ ۴ میلیون ریال به عنوان حق التصویر تعلق خواهد گرفت.
نحوه ثبت نام و ارسال آثار: ارسال ایمیل به آدرس BACHTHEATER@GMAIL.COM
جوایز: نفر اول: تندیس + ۷۰ میلیون ریال جایزه نقدی نفر دوم: ۵۰میلیون ریال جایزه نقدی نفر سوم: ۳۰میلیون ریال جایزه نقدی
گاهشمار مسابقه: زمان ثبت نام تا هفتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ زمان مسابقه: نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ زمان ارسال آثار تا دوازدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ زمان داوری: سیزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۴
دور دوم اجرای این نمایش از فردا، یکشنبه هفتم اردیبهشت، ساعت ۱۹:۳۰ در عمارت نوفللوشاتو روی صحنه خواهد رفت.
انتهای پیام/
مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی از چاپ ویرایش جدید کتاب فرنشستگان این اداره کل خبر داد.
«مسعود سپهری نیا» خبرنگار خبرگزاری میراث آریا در گزارشی از شهر تبریز به سراغ آیین خاص عزاداری «شاخسی واخسی» رفت. شاخسِی واخسِی (مخفف: شاه حسین، وای حسین) یا مراسم شاهحسینگویان، از آیینهای عزاداری در ماه محرم در میان ترکزبانان است. این مراسم در نواحی از آذربایجان و اردبیل، تبریز و سایر مناطق ترکزبان شمالغرب ایران برگزار میگردد. در این مراسم گروهی چوب به دست (یا بدون چوب با ضربه پا)، با حرکاتی هماهنگ (بالا و پایین آوردن چوبها)، عبارت شاخسی واخسی که تداعیکننده عبارت شاهحسین وایحسین است را تکرار میکنند. از این آیین بهعنوان یکی از هویتهای تاریخی تبریز یاد کردهاند که قدمتش به دوران صفویان برمیگردد. به گفته برخی، این حرکت اولین بار توسط دسته نظامی قزلباشها در زمان شاه اسماعیل صفوی انجام گرفت.
محله تاریخی چهلاختران در شهر مقدس قم، فراتر از کوچهها و خانههای قدیمیاش، حامل یک شناسنامه زنده از آیینهای دینی شیعه است؛ آیینی که در قالب هیأتی مردمی؛ اما ریشهدار، با عنوان «هیأت چهلاختران» هر سال در محرم، به ویژه روز عاشورا، قله شکوه و معنای خود را آشکار میسازد. این هیأت که با شماره ۱۵۰۰ در فهرست ملی میراثفرهنگی ناملموس کشور به ثبت رسیده، نه تنها یکی از قدیمیترین دستههای عزاداری قم؛ بلکه نمادی از پیوند دین، هویت و حافظه جمعی مردم این منطقه است.
شب پنجم محرم مردم تبریز در هیئت عزادارن پابوسان حضرت علی اکبر(ع) محله طالقانی تبریز شرکت کرده و برای سید و سالار شهیدان عزاداری کردند.
Δ